Fotki i filmiki z TDKR - oficjalne materiały i nowości

Zaczęty przez kelen, 03 Sierpień 2011, 11:43:36

Juby

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Funky

Cudowny banner, jak narazie najlepszy ze wszystkich. Aj łont mor, mor :P

Juby

No to jak chcesz mor, to masz: ;)

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Charism

Patryk02099x

W ogóle banery są super i właściwie po kiepskim plakacie przywracają mi wiarę w kampanię tego filmu.

Q

Co powiecie na nowy plakat z Catwoman,  dokładnie rzecz mówiąc z jej szpilką. Jak widać batarangi nie są tak wytrzymałe jak mogłoby się wydawać.

What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Charism

Ciekawe, czy długo go podpiłowyała, by osiagnąć taki efekt. :P

Sam nie wiem co sądzić. Z jendej strony mi się podoba, z drugiej wydaje mi się tandetny.

rocklee

O tym czy to fajne czy nie, nie warto dywagować, bo to kwestia gustu... (co nie zmienia faktu, że geniuss i te iksy będą chyba jej "znakiem")

Ale bardziej bym się skupił na tym, iż rozdeptuje znak batmana... czyżby w filmie jednak była podwójną agentką, gdzie na końcu filmu doznamy szoku?
czy jednak tak standardowo, na początku będzie tak przeciw batmanowi, a potem razem z nim...

Juby

Dla mnie plakat jest niesamowity. Oczywiście nie rozumiem po co robić Catwoman w szpilkach (przecież to utrudniać będzie jej ruchy), ale sam pomysł na plakat z przebiciem batarangu i ten pocałunek, który układa się w symbol nietoperza są fantastyczne. Klimacik bardzo zbliżony do teaser postera z Banem odchodzącym od potłuczonej maski nietoperza.

- Morgan Freeman

rocklee

Juby co do szpilek... nie wiem jak ty, ale ja nigdy nie chodziłem, aczkolwiek widziałem, kobiety której poruszają się w nich jak w trampkach, w niczym im nie przeszkadzają,  a "takie" szpilki, dają wielkie pole do popisu w kopniakach xD

darkside

Cytat: rocklee w 26 Maj  2012, 11:39:09
Juby co do szpilek... nie wiem jak ty, ale ja nigdy nie chodziłem, aczkolwiek widziałem, kobiety której poruszają się w nich jak w trampkach, w niczym im nie przeszkadzają,  a "takie" szpilki, dają wielkie pole do popisu w kopniakach xD

Do Catwoman pasują szpilki. Chociaż ja tam wolę kobiety w glanach albo trampkach ;D
I'm Vengeance... I'm the Night... I am Batman!

Juby

Przez szpilki, tak jak i w BR wynikną tylko wpadki techniczne, bo jak wiemy na batpodzie Catwoman już ich nie ma. :P

A tymczasem siódmy (IMO najgorszy) banner:

- Morgan Freeman

Patryk02099x

Może będzie miała odczepiane szpilki? Hathaway mówiła coś o ukrywanych ostrzach w jej butach. A swoją drogą to dalej nie mogę pojąć po co był ten plakat z ogniem, który był okropny, a w zanadrzu mieli(bo pewnie na bieżąco ich nie robią) tyle fajnych banerów. Mam nadzieję, że ten "ognisty" nie będzie jednak kinowym i "okładkowym" plakatem tylko jeszcze go zmienią.

rocklee

Może by zwrócić uwagę... tylko z drugiej strony po co, skoro kogoś kogo nie interesuje ten film, to oleje taki "news", fanów taki plakat wkurzy, a przecież i tak będą czekali na nowy plakat i gotowy film... więc właściwie nie wiem...

jakura

Mi ta szpilka wyglada na odczepianą, ale na kobiecych butach sie nie znam (mimo, że moja dziewczyna pracuje w obuwniczym i co chwilę kupuje nowe:P). A co ognistego plakatu, to podtrzymuję swoją tezę, że miał on podgrzać atmosferę. Bo niby fani czekają itd, ale zobaczcie, jak sie nagle ożywili:) A o to chodzi w marketingu.
Powiedzieli mi, że nie da się tego zrobić. Odpowiedziałem maniakalnym śmiechem.