Fotki i filmiki z TDKR - oficjalne materiały i nowości

Zaczęty przez kelen, 03 Sierpień 2011, 11:43:36

Adriann

Ale się rozszaleli,jak nic nie było to nie było,teraz masa nowości,bardzo pozytywnie;P

Johnny Napalm

Piknie, piknie... a tak narzekałeś ;) Juby na to, że kampania promocyjna tak mocno kuleje. We właściwym momencie podkręcili smaka. :)
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

rocklee

Ja tak pisałem. Aczkolwiek, kostium z tdk i tdkr, to nie ten z bb. To jest pozowana fotka, a w filmie po akcji, peleryna będzie sobie wisieć za plecami. W bb, samoistnie opadała po każdym nawet większym ruchu, na barki i był klimacik, np w arkham xD

Funky

Batman z opuszczoną peleryną wygląda bardzo dobrze. Bardziej tajemniczo i mrocznie, a i rzucił mi się w oczy taki mały szczególik to... krocze Nietoperza. Wygląda  tak jakby miał erekcję ;D Wiem, wiem coś jest nie tak z moją osobą ale światło jakoś tak dziwnie pada na to miejsce ;D Ładna okładka z kotką i zdjęcie w cieniu jest klimatyczne. Od pewnego czasu w Catwoman widzę kobiecą wersję Batmana (podobny strój, pas) Kocica ale zupełnie nie podobna do tej z komiksu. Z jednej strony to dobrze (strój w wersji light jest świetny) ale mogliby postarać się bardziej z tą maską. Raz ta maseczka wygląda fatalnie a raz świetnie (zacienione zdjęcie)

jakura

Hehe, też to zauważyłem, ale nie chciałem się wychylać przed szereg:P Może tak reaguje na tyłek Catwoman? :P
Powiedzieli mi, że nie da się tego zrobić. Odpowiedziałem maniakalnym śmiechem.

Q

What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Juby

Cytat: Johnny Napalm w 24 Maj  2012, 16:19:06
Piknie, piknie... a tak narzekałeś ;) Juby na to, że kampania promocyjna tak mocno kuleje. We właściwym momencie podkręcili smaka. :)

Bo kulała. ;) Na szczęście od trzech dni ma miejsce jej przebudzenie z czego bardzo się cieszę.

Bannery niezłe (szczególnie te dwa z Banem). Ten z Batmanem na radiowozie gorszy (niestety po raz kolejny wykorzystano fotkę nie z tego filmu), a Catwoman bardzo sztuczny (i też łatwo dostrzec, z której fotki kocicę zapożyczono).
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

LelekPL

Ten z Batmanem i Bane'm ju? l?duje na moim tle na facebooku ;)

Swoja drog?, Nolan pewnie znowu zrobi tak fajnego wroga, ?e b?d? mu kibicowa?. Zw?aszcza patrz?c jak za Batmanem stoi armia policjantów, a za Bane'm co? w rodzaju rewolucjonistów

Funky

Bannery s? pi?kne, szczególnie naj?adniejsze s? z Bane`em na Tumblerze (i armia najemników robi wra?enie) oraz Batmanem wraz z wczesniej wspomniamym czarnym charakterem. Super ?e promocja filmu ruszy?a, ale i tak za pó?no ;)
CytatSwoja drog?, Nolan pewnie znowu zrobi tak fajnego wroga, ?e b?d? mu kibicowa?. Zw?aszcza patrz?c jak za Batmanem stoi armia policjantów, a za Bane'm co? w rodzaju rewolucjonistów
Rewolucjonistów? raczej brudnych bandziorów którym wydaje si? ?e zmieni? ?wiat ;) No i Bane mimo ca?ej swojej zajebisto?ci nie przebije Jokera. Nie ten wygl?d i nie to szale?stwo (u tego ?ysego mi??niaka chyba w ogóle nie b?dzie mo?na mówi? o szale?stwie, chocia? kto wie?)

cukier

Cytat: Funky w 24 Maj  2012, 20:01:30
Bannery są piękne, szczególnie najładniejsze są z Bane`em na Tumblerze (i armia najemników robi wrażenie) oraz Batmanem wraz z wczesniej wspomniamym czarnym charakterem. Super że promocja filmu ruszyła, ale i tak za późno ;)  Rewolucjonistów? raczej brudnych bandziorów którym wydaje się że zmienią świat ;) No i Bane mimo całej swojej zajebistości nie przebije Jokera. Nie ten wygląd i nie to szaleństwo (u tego łysego mięśniaka chyba w ogóle nie będzie można mówić o szaleństwie, chociaż kto wie?)

już było wałkowane, że bane nie będzie szaleńcem, tylko wykalkulowanym zimnym, inteligentnym brutalem =]

Funky

Gotham to stresujące miasto, można w nim sobie zepsuć zdrowie psychiczne ;) I w finałowym starciu z Batmanem chciałbym aby stracił panowanie nad sobą.

jakura

Co to znaczy "straci? nad sob? panowanie"? ?eby zabi? Bane'a? Tego na 99,9% nie zrobi, bo by zaprzepa?ci? wszystko to, o co walczy?.
Powiedzieli mi, że nie da się tego zrobić. Odpowiedziałem maniakalnym śmiechem.

LelekPL

Cytat: Funky w 24 Maj  2012, 20:01:30
Rewolucjonistów? raczej brudnych bandziorów którym wydaje się że zmienią świat ;) No i Bane mimo całej swojej zajebistości nie przebije Jokera. Nie ten wygląd i nie to szaleństwo (u tego łysego mięśniaka chyba w ogóle nie będzie można mówić o szaleństwie, chociaż kto wie?)

Jedni powiedzą brudny bandzior, drudzy rewolucjonista. Ale idzie to mniej więcej z duchem obecnych czasów. Zobaczymy jak będzie w filmie.

Funky

Cytat]Co to znaczy "straci? nad sob? panowanie"? ?eby zabi? Bane'a? Tego na 99,9% nie zrobi, bo by zaprzepa?ci? wszystko to, o co walczy?.

Mia?em na my?li to ?eby Bane straci? panowanie nad sob? w fina?owej walce z Batmanem (mam nadziej? ?e taka b?dzie) Chcia?bym zobaczy? walk? na ?mier? i ?ycie pomi?dzy nimi.