Fotki i filmiki z TDKR - oficjalne materiały i nowości

Zaczęty przez kelen, 03 Sierpień 2011, 11:43:36

Funky

Plakat na który tak narzekacie faktycznie jest bardzo słaby. Myślę że został pokazany specjalnie aby wzbudzić zainteresowanie. No i po tym rzucili nowe postery. A te są naprawdę bardzo fajne, mroczny i klimatyczny Batman i ten wspaniały Bane. Catwoman prezentuje się również bardzo fajnie. Błekitne plakaty przypominają mi trochę ten z "TDK" (Joker i "Why So Serious?") Są o wiele lepsze niż ten słabiutki i wyglądają przyzwoicie. I zauważyliście że wszyscy mają ciemne oczy. Teraz kiedy piszę to nie mam pojęcia co to może oznaczać, ale wygląda rewelacyjnie. Sama kolorystyka tych plakatów jest bardzo mroczna i mam nadzieję że taki też będzie film ;)

Patryk02099x

Catwoman w tej masce wygląda trochę jak ślepa, bo jej całkowicie oczy zakryło(a mówiliście, że łatwo ją policjanci rozpoznają, a jak widać ta maska całkiem spora jest. Bardzo fajne plakaty, ale czekam na kinowy(mam nadzieję, że to nie ten z FIRE WILL RISE... Najlepiej jakby był na nim sam Batman, bo tak było na poprzednich. Oczywiście jeśli Nolan ma jakiś mega pomysł na plakat z całą trójką to się nie pogniewam.

Juby

Stare fotki z EW w super jakości:
http://forums.superherohype.com/showpost.php?p=23311939&postcount=588

Post Merge: 23 Maj  2012, 09:12:31

Plakat art amerykańskich plakatów:

A także fanowski, finalny plakat, który miał pokazać jaką kupą jest oficjalny:
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

cukier

co jest napisane na gaziecie, której trzyma Wayne na jednym ze zdjęć ? na pewno jest tam fotka z BB.

Q

Tytuły artykułów:
"Death of transit worker suspends subway repair"
"G-20 Protest Police Arrest Hundreds in Gotham"

A na stronach biznesowych: "... Doubles Down and Losses?" 
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Johnny Napalm

CytatA także fanowski, finalny plakat, który miał pokazać jaką kupą jest oficjalny:
Pomysłowy jest, ale wykonanie nie jest najwyższych lotów.
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

cukier

Cytat: Q w 23 Maj  2012, 15:02:39
Tytu?y artyku?ów:
"Death of transit worker suspends subway repair"
"G-20 Protest Police Arrest Hundreds in Gotham"

A na stronach biznesowych: "... Doubles Down and Losses?"

w sumie nic nie mo?na z tych notatek wywnioskowa? wzgl?dem fabu?y. Oprócz ostatniego:

podwójne spadki i straty - po ataku Bane'a na gi??d? :D

Juby

Mięczak. ;D Ja sobie obiecałem i choć na BatCave widzę małego screena z jaskinią Batmana (konkretnie z kostiumem) to nie zamierzam już nic z TDKR oglądać (pierwszego spota też nie widziałem, ale nawet nie było warto bo podobno nie zawierał żadnych nowych ujęć).
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Charism

Fajne. Choć ostatnia, słoneczna scena w drugim spocie trochę popsuła efekt.

jakura

Myślę, że Bane nie czeka na nadejście nocy żeby zniszczyć Gotham i jest mu obojętne kiedy to robi:) Zwłaszcza, jeśli procedura nieco trwa:)
Powiedzieli mi, że nie da się tego zrobić. Odpowiedziałem maniakalnym śmiechem.

Charism

Tak, wiem - rozumiem, jednak mam gdzies zakodowane, ze Batman = noc, mrok itd. ;)

Okładki Empire. Były?

Musże po raz kolejny podkreślić - irytuje mnie maniera prezentowania kobiecych tyłków na pierwszym planie. ; p To samo było ze świnką Scarlett w Avengers. Przecież nikt na te filmy nie idze by sie poślinić do tyłków w obcisłych strojach.

jakura

Z dwojga złego wolę oglądać tyłek Catwoman niż Batmana :P
Powiedzieli mi, że nie da się tego zrobić. Odpowiedziałem maniakalnym śmiechem.

Q

What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Juby

W tym tygodniu wyszło chyba więcej materiałów na temat filmu niż przez ostatni rok. :P

Ktoś tu chyba kłapał gębą kilka miesięcy temu, że Batman w tym kostiumie nie może mieć peleryny opuszczonej z przodu. Niech się teraz wychyli cwaniak (po zobaczeniu okładki Empire). ;)

- Morgan Freeman