Fotki i filmiki z TDKR - oficjalne materiały i nowości

Zaczęty przez kelen, 03 Sierpień 2011, 11:43:36

kelen

Ten trzeci to tak właściwie czwarty, trzeci, którego (na to wygląda) jeszcze nikt nie wrzucił/nagrał to ten, z którego Juby dał zrzut ekranu.

Juby

Skany z Empire:
Spoiler

[Zamknij]
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

kelen

Juby, skany z magazynów lecą do działu spoilerowego.

Konrad

http://www.youtube.com/watch?v=_ZSPxpHjkWY - Trzecia(trzeci z czterech spotow telewizyjnych) reklamowka "The Dark Knight Rises" w dobrej jakosci.

kelen

Nie ma co prawda 100% pewności, czy to prawdziwy materiał, ale na to wygląda:

Charism

OST z inną okładką niz finalny plakat filmu? Rzadko cos takiego widuję. Niemniej - bardzo mi się ta okładka podoba! : )

Funky

Mam nadzieję że tak będzie wyglądać okładka do ścieżki dźwiękowej. Oryginalny pomysł z tym aby dać coś innego niż główny plakat. No i oby muzyka Hansa Zimmera była jak najbardziej epicka.

Woland

You're in for a show tonight, son.

rocklee

http://www.nolanfans.com/2012/06/04/the-dark-knight-rises-clip-on-mtv-tv-spot-5/

Tutaj jest spot i taki jakby zwiastun, bo nie pami?tam jaki mia? by? materia? z tdk,ale ten zwiastun jest genialny... wreszcie mia?em dreszcze xD

by?a muzyka, akcja, bane, batman, miodzio po prostu, no teraz mog? powiedzie? ?e film mo?e by? genialny ;)

Najbardziej rzuci?o mi si? w oczy w tym filmiku to... ?e dlaczego wcze?niej z tego nieskorzystano?

tutaj wida? dlaczego nolan mówi? o bane'ie to co mówi?, ca?y klimat a? si? wylewa? i ba?em si? bane'a, te jego zachowanie itd, nie umywaj? si? poprzednie zwiastuny i klipy do tego ;)

Jeszcze si? tak apropo zwróc? do Leona K. xD
Pami?tasz po ostatnim zwiastunie mówi?e? co? ?e jest ?wietny itd, a ja pisa?em ?e na bank da?oby si? zrobi? co? bardziej epickiego i lepszego, w?a?nie o czym? takim my?la?em, cho? to przesz?o moje naj?mielsze oczekiwania xD

Woland

You're in for a show tonight, son.

Leon Kennedy

CytatJeszcze się tak apropo zwrócę do Leona K. xD
Pamiętasz po ostatnim zwiastunie mówiłeś coś że jest świetny itd, a ja pisałem że na bank dałoby się zrobić coś bardziej epickiego i lepszego, właśnie o czymś takim myślałem, choć to przeszło moje najśmielsze oczekiwania xD

Nigdy nie twierdziłem, że nie dało by się tego zrobić jeszcze lepiej. Jeszcze odnośnie ostatniego zwiastuna, to miałem napisać, że słaby skoro bardzo przypadł mi do gustu, no chyb nie ;). Zaś ten materiał również rewelacyjny i znów będziemy mieli zwisającego nietoperka :D.

Q

Christopher Nolan oraz Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt i Gary Oldman na gali MTV Movie Awards - http://www.celebuzz.com/video-post/christian-bale-breaks-down-at-2012-mtv-movie-awards-after-viewing-heath-ledger-in-dark-knight/

Oprócz nowych fragmentów "TDKR" pokazano również najważniejsze wydarzenia z poprzednich filmów.
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Charism

Woooooow! Nowy materiał jest przemega! Kapitalna muzyka!

LelekPL

Leon Kennedy