Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Batman Inc./Batman: The Dark Knight

Zaczęty przez Leon Kennedy, 09 Wrzesień 2010, 12:20:52

RafBat

Ja pierd... To na poważnie? Serio, czy to ma tak wyglądać, że Batman wybiera się na prerie i werbuje tam Indianina do swojej ...ekhh, drużyny? Dojdzie do tego, że wybierze się do Arktyki, gdzie zwerbuje... Kapitana Igloo. Padaka.

Mel

Może się załapie też Bat-Husarz. Był już mecha-oktopus pod grobami na Cmentarzu Powązkowskim, więc i jest szansa na inne shity tego typu.

RafBat

Na szczęście Grant oszczędził Polskę... swoimi pomysłami.

kelen

Aż się boję co w głowie Granta mogło by powstać na temat Polski. I jeszcze jakby zaczął się dobierać do historii kraju.

(A)nonim

A ja bym chciał to zobaczyć. Chociaż najchętniej zobaczyłbym Batmana w wersji Bollywood, z numerem tanecznym.
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Leon Kennedy

(A)nonim uważaj, bo Morrison wszystko widzi i czyta, a potem wciela to w życie :P

Roy_v_beck

A w sumie nikt z was nie zauważył, że zanim Batman trafi na prerię to jeszcze czeka go wizyta w bardziej cywilizowanych kątach Ameryki i rekrutacja Batwoman.

Megaloman

CytatBył już mecha-oktopus pod grobami na Cmentarzu Powązkowskim

Chyba coś mnie ominęło :O

(A)nonim

CytatA w sumie nikt z was nie zauważył, że zanim Batman trafi na prerię to jeszcze czeka go wizyta w bardziej cywilizowanych kątach Ameryki i rekrutacja Batwoman.
Zauważył, tylko to jest jasne od dawna, a ta okładka jest świeża.
CytatChyba coś mnie ominęło :O
Chyba chodzi o jedną historię z Confidential, gdzie Batman odwiedził Polskę.
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Leon Kennedy

Incorporated #3 Najs?absza cz??? bez dwóch zda?. Przeczyta? i zaraz zapomnie?.

PS: Gacek ?azi i nawet ma gdzie? czy inni pomy?l?, ?e on i Batman to jedna osoba, ale co tam to tylko lipa, charakteryzacja na Wayne'a dla potrzeb werbunku... ::)

(A)nonim

Roy_v_beck

No ja się wstrzymam z oceną aż do całości historii. Aczkolwiek poprzednie dwa numery mi się łatwiej czytało.

(A)nonim

Bo tutaj Morrison wszedł już ze swoim ulubionym mambo jumbo i można interpretować właściwie każdy kadr, zastanawiając się czy pojedyncze słowa mają znaczenie dla fabuły, albo będą miały znaczenie ileś numerów później.

Ktoś np. wie o co chodziło z młotem Waylanda, wyłapaliście żart z Margaret Thatcher? Tego jest pełno.

Leon Kennedy

Nie mam pojęcia o co z tym młotem mu chodziło... A żarcik nawet, nawet.

(A)nonim

http://en.wikipedia.org/wiki/Wayland_Smith
Tylko nie wiem czemu Morrison do niego nawiązał, najpewniej bez powodu.
Posted on: 23 Marzec  2011, 17:45:04

Ktoś czytał czwarty numer Inc.? Niezły bajzel.

Podobno drugi numer DK jest strasznie słaby, olewam tę serię.