Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Batman and Robin

Zaczęty przez Max, 29 Czerwiec 2009, 19:17:35

(A)nonim

Ten komiks na serio wychodzi 25 czy to jakiś błąd?
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Mel

Chyba błąd, bo wg strony DC Comics, to premiera jest 8 września.

BD96

Przejrzałem sobie przykładowe strony do Batman and Robin #14 i oprócz paskudnych rysunków dostrzegłem że chyba Mel będzie czytać ów komiks u uśmiechem na ustach bowiem najwyraźniej Pan J. dorwie się do łomu, i zapewne Damian podzieli losy Jasona Todda (chodzi oczywiście tylko o pobicie, chociaż to też nie jest aż tak prawdopodobne bo za drzwiami czyhają policjanci... ;)), w każdym razie jestem ciekaw który z nich będzie "bliski śmierci"... Osobiście mam nadzieję że Dick, bo chyba jeszcze nigdy nie dostał porządnego manta, no i co to za komiksowa postać, nawet nie umarł nigdy ;D. Czekam, acz powiem że nie jestem aż tak straszliwie podekscytowany.
Życie czasami daje nam mocnego kopa w tyłek. Najważniejsze żeby wstać i iść dalej.
Ja nie potrafię... Ale zawsze mam kogoś kto mnie podnosi!

Batman - The Blackest Knight!

Mel

Cytatchodzi oczywiście tylko o pobicie, chociaż to też nie jest aż tak prawdopodobne bo za drzwiami czyhają policjanci...
Tak patrząc na te strony, to chyba Damiana Joker potraktował jakąś toksyną paraliżującą, więc może i bez słowa da się ptaszek złoić ;D Strażnicy nie muszą wszystkiego słyszeć.

(A)nonim

Złoić to pewnie Joker go trochę złoi, ale Damian niestety przeżyje patrząc na następne zapowiedzi. No chyba że kontrakt z Diabłem podpisze w piekle. ;D
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Leon Kennedy

Ginie z ręki Jokera. Zawiera kontrakt z samym diabłem i wraca do Gotham oczyścić go z całego zła raz na zawsze, he.

(A)nonim

BD96

Obraziłeś Ghostridera, on tego nie lubi.

:D
Życie czasami daje nam mocnego kopa w tyłek. Najważniejsze żeby wstać i iść dalej.

Leon Kennedy

A tak mi się zgrało (A)nonim.

(A)nonim

Dobra sorry. Kid-Ghostrider. ;D
Czekam na jakiś fan-art.

Mel

Masz to jak w banku.
A wizja Leona...Kurde, takie to "realne" się wydaje ;D

(A)nonim

Swoją drogą na razie to wygląda tak że Joker ma trującą krew. Czy to nie przesada?

RafBat

CytatDobra sorry. Kid-Ghostrider. Duży uśmiech
Czekam na jakiś fan-art.
He he, żeś mnie zainteresował taką wizją Ghost R...obina. Chyba się pokuszę o zrobienie takiego artu. ;D

Mel

CytatSwoją drogą na razie to wygląda tak że Joker ma trującą krew. Czy to nie przesada?
I nawiązanie do wcześniejszych numerów (tuż przed R.I.P) - komary zdychają zaraz po ukąszeniu Jokera w wyniku zatrucia jego krwią. Ale myślę, że chyba użył jakiegoś toksycznego lakieru do paznokci ;D To takie w jego stylu, ale czy Morrisona...

BD96

A może po prostu po skąpaniu w kwasie,  krew Jokera uległa pewnego rodzaju mutacji? co prawda Pan J. nie ma zielonej krwi co u Morrisona można świetnie zauważyć, acz nie wiemy dokładnie co kwas wyrządził jego organizmowi. Także drodzy forumowicze, można spekulować trochę.