Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Fotki i filmiki z "TDK"

Zaczęty przez Q, 21 Styczeń 2008, 20:50:58

Huntersky

Karabinek pneumatyczny wystrzeliwujący na duzą odleglośc cokolwiek_chcesz. W tym przypadku jakieś emitery zaklucające światlo / lącznośc / coś takiego. :P
<br />http://huntersky.deviantart.com<br />WHATTUP, BIOTCH! - Harrison Ford

Funky

Najbardziej zainteresowala mnie fotka Crane`a widac po oczach ze ma w nich szale?stwo i szal. Mam nadzieje ze po tym jak Batek w "Begins" poczestowal go wlasnym gazem to zobaczymy pana Doktora w stanie calkowitego sfiksowania :P

Grim Knight

Moja i twoja nadzieja, bo zasluzyl na wiekszą role niz marionetka w czyiśch rekach....

Ale znając zycie, pewnie go Batman zlapie na początku i tyle go widzieli, bo trzech villainów w filmie.....
"Okrutny ?wiat... Nabi?e? bro?. U?pi?e? go, dziurawi?c skro?. To nie jest zemsta, bracie od ko?yski. To moja praca- zabójcy. Artysty."

(A)nonim

Strach ma tylko cameo podobno i tak dobrze.
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Huntersky

Jest DOKlADNIE jak powiedzial Grim. :)

Juby

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Grim Knight

Nareszcie jakaś scena z Jokerem, która wywoluje uśmiech na twarzy :D
"Okrutny ?wiat... Nabi?e? bro?. U?pi?e? go, dziurawi?c skro?. To nie jest zemsta, bracie od ko?yski. To moja praca- zabójcy. Artysty."

Mel

Cóz...Poczekaj na slynny "znikający olówek" ;D

Grim Knight

Znikający olówek juz znam, bez niespodzianki nie bedzie taki śmieszny jak mina Joksa na tym fotosie :D

(A)nonim

Grim jak ty masz sie cieszyc z tego filmu jak wszystkie spoilery czytasz ;)
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Grim Knight

Nieprawda, prologu nie obejrzalem np :D

Mel

Prolog akurat najmniej spoilerowy... ;D

I ja niczego nie widze śmiesznego na tej focie... Śmieszna to byla mina Jokera na przyjeciu..

"Wiesz co...Przypominasz mi mojego ojca..." ;D Heh...Te skupienie.

Huntersky

O tak... przyjecie. :)

Rozwala mnie ta mina. Geniusz!

Mel

Równie dobrze zapowiada sie scena w szpitalu ;)
Kto juz widzial, to wie co mam na myśli...

"Hiiii..."

Joker -The beautifulest nurse in the world...

Grim Knight

Jak wy sie macie cieszyc z tego filmu, jak Wy wszystkie spoilery czytacie? :D