Aktualności:

,,Batman/Superman World's Finest: Sprawa Metamorpho. Tom 3" od 30 lipca.

Menu główne

Fotki i filmiki z "TDK"

Zaczęty przez Q, 21 Styczeń 2008, 20:50:58

Grim Knight

Ta góra pieniedzy nadal wygląda tak absurdalnie, ze Burton sie chowa :D
"Okrutny ?wiat... Nabi?e? bro?. U?pi?e? go, dziurawi?c skro?. To nie jest zemsta, bracie od ko?yski. To moja praca- zabójcy. Artysty."

Maxie Zeus

Caly Joker (i wszystko co robi)  jest w 100% absurdalny, a jakoś nikomu to nie przeszkadza, Grim... to jego zaleta ;)

Grim Knight

Nie chodzi mi bynajmniej o Jokera, tylko o sam fakt istnienia takiej góry :D
"Okrutny ?wiat... Nabi?e? bro?. U?pi?e? go, dziurawi?c skro?. To nie jest zemsta, bracie od ko?yski. To moja praca- zabójcy. Artysty."

Maxie Zeus

Cóz... nikt nie wie, co moze odbic Jokerowi. W filmie ma akurat Takie widzi misie, i pali pieniądze bandziorom...

DUzY SPOILER
Spoiler
Na tej calej stercie pieniedzy, palą sie zwloki Lau.
[Zamknij]

Grim Knight

Maxie....

Ja krytykuje nie Jokera. Nie, ze pali pieniądze. Nie, ze pali to, co w spoilerze.

Ja tylko uwazam, ze pomysl, ze ktoś moze trzymac góre papierkowych pieniąchów w jakimś magazynie, usypanych na kupke jest kompletnie absurdalny.

Mihcim

Bo widzisz Grim TDK Jest swiatem dla Duzych Dzieci

Juby

Cytat: Grim Knight w 25 Lipiec  2008, 22:55:40
Ja tylko uwazam, ze pomysl, ze ktoś moze trzymac góre papierkowych pieniąchów w jakimś magazynie, usypanych na kupke jest kompletnie absurdalny.

Czemu? Po co ma je chowac w jakimś sejfie skoro i tak go nikt nie okradnie, bo wszyscy wiedzą, ze moze kazdego zabic. Taka góra pieniedzy na wierzchu pokazuje jego ludziom co mogą miec jezeli bedą go sluchac i ze czeka ich śmierc jezeli spróbują mu to zabrac. A palenie tej piramidy pieniedzy powinno pokazywac wszystkim jaki Joker jest szalony i jaki potezny, moze spalic miliardy dolarów i nikt z tym nic nie moze zrobic. Tak aby wzbudzac strach wśród innych mafiozów. Jezeli tego Grim nie rozumiesz, to kolejny raz pokazujesz, ze fani filmu Burtona próbują szukac bledów na sile w filmach Nolana.  ::)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Huntersky

Cytat: BAT MANJezeli tego Grim nie rozumiesz, to kolejny raz pokazujesz, ze fani filmu Burtona próbują szukac bledów na sile w filmach Nolana.
Blagam, nie zaczynaj tego z powrotem w tym temacie.
<br />http://huntersky.deviantart.com<br />WHATTUP, BIOTCH! - Harrison Ford

Juby

: 26 Lipiec  2008, 21:00:39

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Funky

Czyzby siostra Joker (:D) dawala ot tak sobie przystawiac rewolwer do glowy. Nie da sie pojąc tego klauna ;)

Dominic

Manipulowal two-face'em tzn chcial sie przekonac czy strzeli czy nie(pewnie wiedzial ze nie)

Huntersky

Hm. W brawurowej akcji Batman ocalil stanik Rachel przed spadnieciem. ;D
<br />http://huntersky.deviantart.com<br />WHATTUP, BIOTCH! - Harrison Ford

Juby

- Morgan Freeman

kelen

http://pl.youtube.com/watch?v=9rw3-0BOyXo&feature=rec-fresh <- nie wiem czy ktos dawal; jest to material z TDK ktory byl pokazany na konwencie wizarda, ktory w ogole nie wyciekl. uwaga na lekke spoilery

Dominic

kelen juz to dawno bylo dawane na stronie troche sie pó?no obudzileś.