Aktualności:

"Batman Detective Comics. Gothamski Nokturn: Akt II. Tom 3" od 4 czerwca.

Menu główne

Fotki i filmiki z TDKR - oficjalne materiały i nowości

Zaczęty przez kelen, 03 Sierpień 2011, 11:43:36

Juby

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Patryk02099x

Skąd pochodzą te fotki? Przejrzałem już oficjalną stronę, IMDB, pomidory, batman-news, ew i nie mogę znaleźć.

Juby

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Funky

Christopher Nolan ma podobną fryzurę do mnie, albo ja mam podobne uczesanie co Nolan :P No i Selina musi bronić faceta, ech gdzie faceci z tamtyc lat ;) Widziałem dzisiaj w swojej dzielnicy dwa bilboardy z "TDKR". Co prawda jest z tym plakatem na który tak wszyscy narzekali ale najważniejsze że jest. Co do klipów to nie powtórzę tego błędu co przy "TDK" gdzie zniszczyłem sobie seans :(

Patryk02099x

Funky, a gdzie mieszkasz, jeśli można wiedzieć?

Ja mam raczej fryzurę jak Joseph Gordon-Levitt aktualnie, ale jeszcze wczoraj była a la Bruce. Mój tata miał natomiast swojego czasu coś jak Nolan.

LelekPL

A ja mam fryzur? jak Bane... bardzo fascynuj?ca rozmowa si? wywi?za?a widz?

Co do fotek to nawet ich nie ogl?dam (cho? pewnie na dwie czy trzy z nich i tak natrafi? w internecie), dziwi? si? tylko, ?e Juby'mu nie przeszkadza ich ogl?danie, w ko?cu mo?na wiele, a czasem zbyt wiele, z nich wywnioskowa?.

Patryk02099x

Air, moim zdaniem trochę przesadzasz, z tych fotek na serio nie da się wiele wywnioskować, a mogą nawet pobudzić ciekawość(zdjęcie o obronie faceta, o którym kolega wyżej wspomniał).

Funky

Patryk mieszkam w Gdyni a nazwa dzielnicy to Karwiny. Kiedy byłem cholernie nastawiony na "TDK" (bardzo czekam na najnowszy film ale nie mam takiego ciśnienia jak przy drugim dziele Nolana) to niestety żadnego plakatu wtedy nie było. No ale coż mimo wszystko miło zobaczyć dwa bilboardy u siebie ;)

Juby

Jordan na tych fotkach widać tylko postacie i miejsca w których się znajdują. Nic nadzwyczajnego (zresztą nawet na forum SHH w temacie, w którym zakrywa się spoilery ich nie zakryto.

Poza tym nie oglądam klipów, nie czytam spoilerów, więc na fotki sobie pozwalam. :P

- Morgan Freeman

vincent

Spoiler
O jakiej obronie faceta wy gadacie? Przeciez od razu widac że typ jest martwy a Selina uzywa jego ciala jako tarczy.
[Zamknij]
PS. Mam fryzure jak Alfred.
Moje opowiadania o Batmanie:

ADRENALINA

Z JASKINI NIETOPERZA

Patryk02099x

Spoiler dla osób dyskutujących o zdjęciu z Seliną, ale nie chcę, żeby ktoś miał do mnie pretensję, że niszczę mu film mówiąc, co jest na zdjęciu:

Spoiler
Przecież wiem, że używa go jako "żywej"(a może już nieżywej) osłony, ale sobie żarty robiliśmy.
[Zamknij]

PS: Zazdroszczę.

vincent

Ok, edytowalem posta.

Jeśli to byl zart to ja zaspany z rana zachowalem się jak kretyn :D
Moje opowiadania o Batmanie:

ADRENALINA

Z JASKINI NIETOPERZA

Patryk02099x

http://www.youtube.com/watch?v=fopFbrOxu-c

Uroczystość odciśnięcia dłoni przez Nolana przy Grauman´s Chinese Theatre. Pojawiła się spora część obsady filmu, więc widać, że faktycznie promują film jak mogą(w końcu to raczej miała być uroczystość dla samego Nolana, a nie promocja filmu).

Juby

Zapowied? Caine'a by?a zajebista. :o Ogólnie fajny filmik, dzi?ki któremu dowiedzia?em si?, ?e Nolan jest ma?kutem. ;)

- Morgan Freeman

Patryk02099x

I daltonistą, nie wiem czy wiesz. Również nie używa komórki ani e-maila, a z komputera korzysta podobno bardzo rzadko.  Wydaje się być generalnie bardzo normalny, bo widać, że na całą sytuację wokół siebie reaguje śmiechem, czyli najwidoczniej nie jest przyzwyczajony do tego, że biją mu brawa za odcisk dłoni. Caine faktycznie dał niezłe przemówienie(w jednym nagraniu, które nie jest tak "pocięte" mówi nawet o tym, że nie komplementuje Nolana, żeby zagrać w kolejnym Batmanie), ale zauważyłem jedno: ludzie bardziej podniecali się tam aktorami niż reżyserem, choć to niby on był "gwiazdą wydarzenia".

PS: Joseph Gordon-Levitt chyba uwielbia być w centrum uwagi... ::)

I mam jedną uwagę do działania forum: wszystko muszę wysyłać "szybką odpowiedzią", bo inaczej post wysyła się kilka minut a ostatecznie wyskakuje mi błąd. Może to być wina Opery, czy zdarza się to też u was?