Fotki i filmiki z TDKR - oficjalne materiały i nowości

Zaczęty przez kelen, 03 Sierpień 2011, 11:43:36

Konrad

Patryk02099x

WOOW! Co prawda muzyka mogłaby być lepiej dopasowana, ale nie spodziewałem się jeszcze nowego trailera, ale o co chodzi z tą Nokią? To zwiastun dla ich tego jakby sklepu smartphonowego?

PS: Selina wymiata jako akrobatka!

vincent

Serio myślałem, że to jakiś mini trailer Nokii z elementami TDKR.

Miałem już nie oglądać trailerów, ale nie mogłem oderwać wzroku od monitora.

Muzyka mnie zgwałciła.

Ja chcę obejrzeć to JUŻ TERAZ!
Moje opowiadania o Batmanie:

ADRENALINA

Z JASKINI NIETOPERZA

Leon Kennedy

Wszystko co nowe cholernie podgrzewa atmosferę, jak dobrze, że to już tak blisko.

Post Merge: 19 Czerwiec  2012, 17:05:02

Dodam, że podczas każdego kolejnego oglądania muza poda mi się co raz bardziej.

Charism

Mam nadziej?, ?e ten motyw muzyczny z pocz?tku znajdzie si? w filmie.

3 sceny mnie 'poruszy?y'. Na wszelki wyapdek spoiler tag.

Spoiler

1 Mr. Wanye - kapitalnie zmontowana sekwencja w trailerze!
2 Banda obdartusów id?ca i krzycz?ca, kiedy jaki? elegant wychodzi z bogatego hotelu - wygl?da to dobrze. Kibicuj? ju?, a w filmie jeszcze bardziej pewnie - eleganom.
3 Jedno jedyne ujecie Catwoman stojacej na sniegu - mniam.  : )
[Zamknij]

Charism

Pamietacie ostatni plakat, ten zrobiony w 10 minut? Niestety - jest finalny i pojawia się teraz na wielkich banerach w USA.

Time Square:

Inne miejsce w NY:

vincent

Szczerze mówiąc, to ja nie wiem co wy macie do tego plakatu ;)
Moje opowiadania o Batmanie:

ADRENALINA

Z JASKINI NIETOPERZA

rocklee

Usłyszałem kiedyś pewną teorię która wydawała mi się dobra, choć z pewnego punktu widzenia też bez sensu, otóż ten plakat miał służyć zwróceniu uwagi większej widowni, jako ten słaby plakat, po to by potem pokazać serię bardzo fajnych plakatów, tyle że właśnie przecież tdkr ma już stałą dużą widownię, więc okazuje się że jednak to jest "poważny" plakat.

Charism

Jak teraz patrzę na te banery, to też zaczynam się przekonywać... ;) Ale nie zmienia to faktu, ze to amatorszczyzna. ;)

Konrad

Patryk02099x

Multikino rozpoczęło sprzedaż biletów na nocną premierę TDKR. Co prawda ja wolę jechać do IMAXu na 15(czy jak tam będzie) niż do multikina w nocy, ale jeśli ktoś się skusi to tylko rezerwować na multikino.pl

Konrad

http://www.youtube.com/watch?v=1oT4_7GL8Iw - Zapowiedz "Explore Gotham City in 3D".

http://www.youtube.com/watch?v=PqTYI9nE46k - Reklama telewizoru Toshiba(Zadnych nowych ujec z "The Dark Knight Rises").

http://www.youtube.com/watch?v=CtCH97rkgV8 - Reklama Chryslera.

Q

What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Juby

Koszmar i ponowne wykorzystanie fotki Batmana nie z tego filmu.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Patryk02099x

Jak dla mnie to super... Jedynie mogli zmienić "podest" bo dach budynku czy co to jest średnio pasuje, ale światło w kształcie nietoperza... mega!