Aktualności:

"Batman Detective Comics. Gothamski Nokturn: Akt II. Tom 3" od 4 czerwca.

Menu główne

Fotki i filmiki z "TDKR"

Zaczęty przez Q, 14 Luty 2011, 21:34:32

Juby

Nie oglądam, bo jeszcze jakieś spoilery zobaczę. Ale screeny bardzo fajne (szczególnie Bruce i Alfred w jaskini).
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

jakura

Ja właśnie o screenach mówie:) Widziałem tylko 3 trailery i chyba 1 spot.
Powiedzieli mi, że nie da się tego zrobić. Odpowiedziałem maniakalnym śmiechem.

Q

Co powiecie na pełne spoilerów zdjęcia:

Spoiler

[Zamknij]
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Funky

Phi też mi wielkie spoilery, jak ktoś przejrzał FilmWeb lub inny filmowy portal i widział pełną obsadę to  fotki te to nic nowego ;)

Johnny Napalm

Sporo z tych fotek było robionych za dnia - lipa. W tym świetle strój Batmana wygląda bardzo dziwnie, widać wszystkie kanty. Bale jest i tak bardzo chudy - jak to woli... smukły :P, a strój słabo dorabia mu masy.
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

Patryk02099x

Genialnie wyszedł za to Bane na "złożeniach" kartek- wygląda jakby był jakiś niedorozwinięty. ::)

Juby

W fotkach nie mo?na zobaczy? innych spoilerów poza obsadowymi. Dlatego zaryzykowa?em, otworzy?em spoiler i nie ?a?uj?. W?a?ciwie jest to potwierdzenie czego?, o czym i tak od dawna wszyscy plotkowali
Spoiler
powrót Jonathana Crane'a
[Zamknij]
i bardzo mnie to cieszy.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

vincent

Bedac w Zakopcu zaszedlem po ulotki z TDKR bo widzialem że jeden koles się z nimi wozil po ulicy. Dupy nie urywa. Z przodu ten art z czerwienia w tle, z drugiej strony 3 zdjecia z BB (wtf?) i 3 z TDKR.

Opis: "w ostatnich scenach filmu Mroczny Rycerz, Batman zazegnal niebezpieczenstwo grozace Gotham City, ale sam zaplacil za to wysoka cene. W opinii publicznej stal się zloczynca, ktorego nalezy scigac. Ta scena konczy film i stanowi obietnice kolejnej, trzeciej czesci - zakonczenia calej opowiesci.

Teraz ta obietnica spelnia się za sprawa filmu Mroczny Rycerz Powstaje"

@brak polskich znakow sponsoruje BlackBerry
Moje opowiadania o Batmanie:

ADRENALINA

Z JASKINI NIETOPERZA

Patryk02099x

Opisy na ulotkach zazwyczaj są takie, że nie zachęcają szczególnie do obejrzenia filmu, więc to norma. Dziwne tylko, że zdjęcia wkleili z BB i TDK. Jak ostatnio byłem(na Epoce i Spider-manie) to chyba ulotek nie było, bo bym wziął sobie. Mieli za to standy z Banem, Catwoman i Batmanem(te czarne z napisem RISE), które były ułożone w trójkąt. No i jeszcze kinowe plakaty wisiały.

Juby

Skoro na oficjalnych plakatach do filmu przeważały ujęcia Batmana z TDK, to czemu by nie wstawić zdjęć z poprzednich części na byle ulotce? :P

Post Merge: 13 Lipiec  2012, 20:55:16

- Morgan Freeman

Gieferg

NACZELNY HEJTER MATTA REEVESA
O filmach i komiksach na filmożercach.

Juby

Przeczytałeś zakończenie przed obejrzeniem filmu? :o Jak można tak popsuć sobie film? ::)

- Morgan Freeman

Patryk02099x

Przeczytał? Zobaczył... tam jest filmik w tym linku, ale nie oglądałem. Co prawda jakiś miesiąc temu rzuciłem okiem na niby-zakończenie(w formie pisemnej), ale wydaje mi się ono raczej żartem, więc zobaczymy.

Gieferg

To zakończenie po prostu miażdży, tyle powiem.
NACZELNY HEJTER MATTA REEVESA
O filmach i komiksach na filmożercach.