Aktualności:

"Batman Detective Comics. Gothamski Nokturn: Akt II. Tom 3" od 4 czerwca.

Menu główne

Batman/Detective Comics

Zaczęty przez (A)nonim, 12 Listopad 2009, 13:41:19

Leon Kennedy

CytatNo i?

W gruncie rzeczy nic istotnego, ale mi?o by?o zerkn?? :P

CytatI co z tego skoro Daniel i tak j? zostawi. To taka jego Damianica.

Mo?e pójdzie po rozum do g?owy i chocia? ograniczy jej wyst?py do minimum.

CytatSensei to stara posta? ze ?wiata Batmana, ostatnio widziana w Resurrection of Ra's Al Ghul. Chyba ?e to jaki? inny Sensei.

Wkrótce pewnie b?dzie jasne...

(A)nonim

Wątpię żeby już teraz poszedł po rozum do głowy skoro niedawno ją stworzył. No i dużo zależy też od samych czytelników.
Posted on: 22 Listopad  2010, 10:58:22

A tak w ogóle to DC zaczyna przesadzać, co druga osoba ma sekretną tożsamość, niebezpiecznie zmierza to w kierunku parodii. ::)
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Leon Kennedy

CytatWątpię żeby już teraz poszedł po rozum do głowy skoro niedawno ją stworzył

Uśmiercić młodą i pokazać jak to wpłynie na Selinę.

CytatA tak w ogóle to DC zaczyna przesadzać, co druga osoba ma sekretną tożsamość, niebezpiecznie zmierza to w kierunku parodii.

Spora ilość, to na pewno.

(A)nonim

CytatUśmiercić młodą i pokazać jak to wpłynie na Selinę.
Wcale? 8)
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Leon Kennedy

Kto wie?  ;D A tak serio to bym uczynił ją jedną z głównych winnych... Chciała to ma :)

Roy_v_beck

Trochę jak z Jasonem Toddem by było, ale faktycznie Catgirl to postać idealna do spisania na straty.
Tak w ogóle fajnie, jakby Reaper się pojawiał częściej, tyle że w mroczniejszej atmosferze.

Leon Kennedy

Detective Comics #871 Bardzo dobry numer, chyba najlepszy komiks o Gacku wydany w ostatnim czasie. Snyder dał nam niezły pokaz. Jedyne do czego mogę się troche przyczepić, to rysunki... Druga historia z Gordonem również trzyma równy, dobry poziom i ciekawi mnie jak to wszystko się rozwinie :).

(A)nonim

Batman #705
Nadal słabo. Daniel ma zamiar obdarzyć każdego bat-łotra jego młodszą wersją - to jest sposób na sukces DC! I czy Dick teraz w co drugim komiksie będzie się dawał podejść jak fujara?
Kolejny tytuł na liście do odrzutu.

Edit: Oddaję trochę honoru Danielowi, Enigma pojawiła się już wcześniej. Ale tylko trochę oddaję bo niepotrzebnie z niej korzysta. No chyba że mnie czymś zaskoczy.

Leon Kennedy

Ja to w ogóle jestem w szoku, bo nigdy nie słyszałem, aby Edward miał córkę. Sam komiks dość przyjemny w odbiorze, łatwo się go czyta nie jak niektóre numery Morrisona :P

CytatI czy Dick teraz w co drugim komiksie będzie się dawał podejść jak fujara?

Mimo wszystko Batman Daniela to jeden z lepszych gdy za maską jest Dick :)

(A)nonim

Przyjemnie to mi się czyta np. Diniego, Daniel mnie przyjemnie usypia. Nie wiem czy nawet tę historię dokończę.

Roy_v_beck

Mi się Daniela się czyta tak "o co kaman?" i "kto to do jasnej anielki jest?". Za dużo barwnych postaci. No i Grayson jako Batman, co taki ugodowy i mało mroczny jest. Oczywiście koniki były cool i wypas.
A i co do tej córki, to chyba gorszego imienia nie można było jej dać. Przecież czasem się tak na Riddlera mówiło jak on E. Nigma jest. Ja tam bym ją "Szarada" nazwał, ale to po polsku, mam nadzieję, że to słowo ma dobry angielski odpowiednik.

(A)nonim

Świetne podsumowanie, nie wiadomo o co kaman, za dużo przebierańców i Batman-fujara.

Leon Kennedy

Przebierańców faktycznie sporo i wydaję mi się, że Daniel obiera taki styl pisany... Słowem im więcej tym lepiej, ale zapomniał chyba o czymś takim jak przesyt. Imię córki Edwarda, daremne, żałosne itp. Batman fajny, taka jego lżejsza wersja. W końcu Dick to nie Bruce.

(A)nonim

Tylko czemu na razie wypada jak popychadło?

Leon Kennedy

Może zamysł zamierzony? Zresztą ja nie miałem, aż tak mocnego wrażenia, że jest on popychadłem.