Aktualności:

,,Batman/Superman World's Finest: Sprawa Metamorpho. Tom 3" od 30 lipca.

Menu główne

DC Universe - wątek ogólny

Zaczęty przez Doctus, 04 Marzec 2016, 03:36:11

Jakich bohaterów chcielibyście zobaczyć w ramach filmowego świata DC Comics?

Nightwing
4 (28.6%)
Red Hood
5 (35.7%)
Huntress
0 (0%)
Red Robin
1 (7.1%)
Batwoman
0 (0%)
Robin (Damian Wayne)
0 (0%)
Robin (Carrie Kelley)
0 (0%)
Azrael
2 (14.3%)
Batgirl (Barbara Gordon)
2 (14.3%)
Batgirl (Cassandra Cain)
0 (0%)
Batgirl (Stephanie Brown)
0 (0%)
Talon
0 (0%)
Batwing
0 (0%)

Głosów w sumie: 14

Juby

Pewnie tak :D Chociaż ja nawet jako dzieciak, gdy jarałem się wszystkim w podobny sposób, potrafiłem być czymś też mocno rozczarowany, a to, że obejrzałem nową/ lepszą/ dla mnie definitywną interpretację jakieś postaci (patrz. pierwszy Batman Nolana) nie oznaczało, że od razu te poprzednie (Batmany Burtona i Schumachera) uważałem za "nieprawdziwe", nawet jeśli przez lata pewne ich elementy przestały mi się podobać.

Pierwszy oficjalny plakat:

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Silent Dark

To masz swoją blondynkę Juby. A mogliśmy znów zobaczyć Sashe :( była idealna, a w wersji postaci dla DCU odnalazłaby się jeszcze lepiej. Szkoda że nie mogła dostać drugiej szansy jak Peacemaker i Amanda Waller.

Po_prostu_smyk

Spoko plakat. Nie żałuję, że nie dostaniemy powrotu Sashy, bo Milly to młoda, utalentowana aktorka i ma szansę zabłysnąć w tej roli. Nie wiem czy Sasha odnalazłaby się w DCU, ale Milly czuje te klimaty  :)
Zapraszam na portal o DC https://uniwersumdccomics.com.pl/

Zapraszam na portal o serialach https://serialomaniak.com/

Silent Dark

Nie znam jej, ale słyszałem że odznaczała się na plus wśród żeńskiej obsady Gry o Tron. Gunn ma nosa do castingów, i nie potrafię wymienić nikogo, kogo by obsadził źle. Zresztą Snyder też miał oko do aktorów, co widać było bardziej gdy brali się za nich inni reżyserzy (Ezra Miller).

Juby

Cytat: Po_prostu_smyk w 16 Lipiec  2025, 18:29:40Spoko plakat.
Lepszych od wszystkich plakatów \upermana. I bardzo w stylu grafik promujących Shazama! w 2019.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Silent Dark

Bo też traktuje o nastolatce. Plakaty tego typu produkcji prowokują jakoś więcej potencjalnie "naturalnych póz" - tutaj chill z telefonem, tam dyskretna oranżada z "ziomkami". Podobnie było z plakatami Spider-Mana z MCU. Poprzedni Spider-Meni akurat takich nie mieli, ale tam obsadzali 30 latków jako dzieci, i celowane w epickie, majestatyczne pozy.