Aktualności:

"Batman Detective Comics. Gothamski Nokturn: Akt II. Tom 3" od 4 czerwca.

Menu główne

DC Universe - wątek ogólny

Zaczęty przez Doctus, 04 Marzec 2016, 03:36:11

Jakich bohaterów chcielibyście zobaczyć w ramach filmowego świata DC Comics?

Nightwing
4 (28.6%)
Red Hood
5 (35.7%)
Huntress
0 (0%)
Red Robin
1 (7.1%)
Batwoman
0 (0%)
Robin (Damian Wayne)
0 (0%)
Robin (Carrie Kelley)
0 (0%)
Azrael
2 (14.3%)
Batgirl (Barbara Gordon)
2 (14.3%)
Batgirl (Cassandra Cain)
0 (0%)
Batgirl (Stephanie Brown)
0 (0%)
Talon
0 (0%)
Batwing
0 (0%)

Głosów w sumie: 14

newtime

Cytat: MJ w Dzisiaj o 09:27:20Jestem ciekawy tego świata i wizji Gunna, więc powiedziałbym że pełen sukces, a no i jeszcze jedna rzecz, nowy Superman kupił mnie najbardziej swoim głosem, gdyż brzmi jak ten którego znam od lat z kreskówek, bardzo dobry ruch, od razu pomyślałem sobie o tej fajnej dynamice między Batmanem i Supermanem, którą Gunnowi z pewnością uda się wyłuskać, czuć to z daleka, głównie przez to jak Superman wypada na tle innych postaci w filmie takich jak Sokolica czy GL.

Tak po wyjściu z kina od razu, chciałem więcej dostać tego świata. Zobaczyć Batmana oraz Damiana obok tego Supermana? Tak jak nie specjalnie miałem hype na kolejna wersję nietoperza, to teraz już nie mogę się doczekać castingu. A także potencjalnych antagonistów, Gunn na pewno nie pójdzie w sztampę i nie zaoferuje Jokera na początek. Z Creature commandos, wiemy ze tem batman miał już do czynienia z Clayface , Rupertem Thorem oraz Doctor phosphorus. Liczę też na bardziej niebieski strój batmana

Juby

Cytat: MJ w Dzisiaj o 09:27:20A i jest jeszcze jeden plus, coś czego w Hollywood nie widziałem od lat... komentarz polityczny !

xD LOLz xD

Wśród moich znajomych na filmwebie bardzo mieszane reakcje i średnia zaledwie 5,8/10 z ośmiu ocen. Jeremy Jahns też dał swoją ocenę, która przekłada się na jakieś 3/6.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman