Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Dragon Ball

Zaczęty przez Q, 20 Styczeń 2008, 19:29:34

MJ

Morde może i ma wredną, przede wszystkim chodzi mi o strój, zeby był chociaż w turbanie i pelerynie to byłby w sumie podobny.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

kelen

Nie jestem pewien, ale w pelerynie i turbanie to chyba tylko latal drugi Picollo, tj ten ktory sie pojawil w Z?
http://www.youtube.com/watch?v=jX38JOO1lTY taka ciekawostka

Mihcim

Wlasnie Piccolo ubieral Turban w Z, przynajmiej z tego co pamietam

Maxie Zeus

Mihcim

To wyglada jak kawalki z postera przyklejone na bialy papier :/

MJ

Znaczy Piccolo nosił turban także w DB z tym że nosił go młody Piccolo stary miał tylko peleryne, a poza tym ten z filmu wygląda na młodego, a ten pierwszy z DB był stary.Pewnie i tak to będzie całkiem inaczej niż w kreskówce.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Maxie Zeus

CytatZnaczy Piccolo nosił turban także w DB z tym że nosił go młody Piccolo stary miał tylko peleryne, a poza tym ten z filmu wygląda na młodego, a ten pierwszy z DB był stary.Pewnie i tak to będzie całkiem inaczej niż w kreskówce.
Sam Marsters powiedział w wywiadzie, ze jego Piccolo będzie miał cechy zarówno Piccolo Daimao, jak i Piccolo Juniora.

Mihcim

Ehhh tak samo bylo w trailerze ze smocze kule stworzylo 7 mnichow :/
A stworzyl je Wszechmogacy

kelen

Tyle, ze ten z filmu to na 100% ten 'stary'

Filer

No i dobrze. Uważam - przynajmniej zwiastuny tak wyglądają - że DB:Evolution będzie bardzo udaną ekranizacją "Dragon Ball" (nie mylić z "Z").

kelen

No ba, w koncu film bazuje na wydarzeniach z 1 serii, tylko, ze Goku jest starszy i kilka motywow dali mu z postaci Gohana (chodzenie do szkoly, itp).
btw, http://dbthemovie.com/2009/02/07/psp-game-demo/ gameplay z gry na podstawie filmu i zdjecie Oozaru

vincent

DB: Evolution będzie bardzo udaną parodią Dragon Balla ;)
Moje opowiadania o Batmanie:

ADRENALINA

Z JASKINI NIETOPERZA

Filer

Nie rozumiem. Konkretnie co jest złego? Pomijając - powiedzmy - obsadę, która i tak wg mnie jest bardzo dobrze dobrana?

El Cornetto

Umm...sam Dragon Ball już był wystarczająco słaby, że jego adaptacja kinowa będzie może i poważniejsza, ale przez to pewnie gorsza i głupsza :P

Filer

DB słaby? Bardzo udany melanż fantasy, s-f, akcji i humoru w mangowym sosie :). Wciąga niesamowicie i za każdym razem, jak sobie odświeżę te 42 tomy, to mi się łezka w oku kręci jak kończę ostatni tom :].