Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Dragon Ball

Zaczęty przez Q, 20 Styczeń 2008, 19:29:34

Mihcim

Co chcesz przez to powiedziec? ze Caly DB powinien byc robiony przez Japoncow?

El Cornetto

Ciężko mówić o czymś czego nie widzę - ale sądzę, że Japońce zrobiłby to znacznie ciekawiej niż nudni Amerykanie. DB nie różni się w sumie niczym od nadchodzącego Street Fightera. Ot typowe od zera do bohatera wciśnięte w świat Smoczych Kul - film o którym będą rozpisywać się w Bravo/Bravo Girl czy gadać na MTV. Obaj wiemy, że DB to nie MTV, a do tego został sprowadzony.

Filer

Bo DB to od zera do bohatera ;).
Posted on: 09 Luty  2009, 18:06:31

"Jedna smocza kula rozpoczęła serię wydarzeń, które w końcu uratowały świat" - Żółwi Pustelnik.

rzekłem!

El Cornetto

Wiem, ze to od zera do bohatera - ale jednak nie było to takie amerykańskie nudziarstwo na jakie się teraz zapowiada.

Peace.

Mihcim

Sam juz nie wiem jaki film bedzie, ale dalej mam dobre mysli

MJ

Ja lubię Dragon Ball właśnie za fajne postacie, a w tym filmie będzie mi ich brakować. Chodzi mi o sam wygląd może będą miały takie same cechy jak te z kreskówki, może będą podobne dialogi ale to już nie będzie to.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Mihcim

Masz racje, i jak ma juz powstac ta 2 czesc to niech bedzie z vegeta i niech umiesnia Tego Songa. Ciekawe czy pokaza Jamesa bez Koszulki tak jak Songa :)
No i ciekawe czy pokaza tez Bulme w atrakcyjnych strojach.

El Cornetto

Co mnie tam Songo bez koszulki interesuje...Bulma bez koszulki to dopiero byłaby fajna ;)

Mihcim

Zgadzam sie :)   Chyba po raz pierwszy ;)
A co do Bulmy w Anime chyba japonskiej wersji byla jak dobrze pamietam bez stanika!!!

Filer

Ludzie!
Son - nazwisko
Goku - imię
Proszę tylko bez francusko-polskiego 'Songo' ;D.

Bulma bez stanika? Pewnie, żeby to raz ;P.

El Cornetto

You are such a nerd!

kelen

Fil, to ty nie slyszales gorszych wersji. Kiedys to na podwroku slyszalem juz takie deformacje jak Songo Goku :)

Filer

To samo pomyślałem o Tobie, kiedy zacząłeś rzucać jakimiś azjatyckimi tekstami w temacie o Firefly na KMF :). Tylko u Ciebie to nerdowstwo, a u mnie dbanie o używanie poprawnej formy ;P.
Posted on: 09 Luty  2009, 22:42:04

To do Cornetto ;P.

El Cornetto

U mnie to miłość do jednego z najlepszych, najwspanialszych seriali we wszechświecie, a u ciebie to nerdostwo :P

Mihcim

Fanatycy Dragona Laczmy sie (joke) :D
Co masz to Dragona to swietne Anime ;)