Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Dragon Ball

Zaczęty przez Q, 20 Styczeń 2008, 19:29:34

Mihcim

Smok byl dobry nie widziwiaj.
Chodzi mi o to ze dragonie byly rany ktore pewnie zabrakna w filmie a to bedzie duzy blad.

vincent

Moim zdaniem, to w tym filmie nie ran zabraknie, ale Dragon Balla.
Moje opowiadania o Batmanie:

ADRENALINA

Z JASKINI NIETOPERZA

LelekPL

i smaku... ale spokojnie kiczu i tandety będzie aż w nadmiarze :) Niestety nie jestem pewien czy to się jakoś bilansuje

Maxie Zeus

Mihcim

Trailer Poprawil mi humor :)
Widac ze beda loty w skale czego w Dragonie bylo masa
Bedzie Shenron i wyglada fajnie.
Beda loty w powietrzu (?)

El Cornetto

CytatBeda loty w powietrzu
Widziałeś kiedyś lot pod wodą? :]

LelekPL

Czy tylko mi się wydaje, że wielki wybuch w 0:31 tego klipu jest wzięty z Armageddonu i zniszczenia Paryża? To chyba dokładnie to samo ujęcie... poza tym jedno chyba stało się oficjalne: Chatwin jako Goku to będzie totalna porażka!

El Cornetto

Mi najbardziej szkoda mojego filmowego bohatera - ikonę faceta z dwoma gnatami - Chow Yun-Fata. Aktor to przekapitalny, uwielbiam go oglądać zwłaszcza u starego Johna Woo. Och, coś czuję że z 'miłości' do niego wybiorę się na DB :P

Mihcim

No widzialem lot w wodzie el Cornetto panie :D

El Cornetto

No to brawo...zazdroszczę ;)

Mihcim

(A)nonim

Goku zdaje się nie przypominać w ogóle mangowego oryginału, duuuży minus.
Mihcim nie można czasami przyznać się do błędu?
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

kelen

Z charakteru to faktycznie, ale z wygladu to nie moglo wyjsc, bo chyba by nie wpakowali takiej samej szopy w filmie co w anime, bo wygladaloby to idiotycznie

MJ

Mnie najbardziej boli to że Piccolo wygląda jak jakiś lekko zielony koleś z Arabii Saudyjskiej a nie jak normalny Nameczanin.Chyb bardziej nie mogli go spieprzyć.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

kelen

Mnie sie osobiscie Picollo podoba, wredny z mordy, jest zielony, brak czulkow da sie przezyc (zreszta z nimi imo wygladalby smiesznie a nie przerazajaco, chyba, ze by byly krotsze od oryginalnych).