Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Uwagi na temat strony i forum

Zaczęty przez Q, 19 Styczeń 2008, 23:24:40

Doctus

Jakim cudem heroes65 ma tak ogromny awatar?

Q

Był to drobny błąd, który został już naprawiony.
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Juby

Coś niedobrego stało się z moim awatarem. Czemu go tak ścisło do kwadratu? :P
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Q

Nowe ustawienia sprawiły, że za duże avatary są automatycznie dopasowywane, co może zaburzać proporcje.

W twoim przypadku problem ten został rozwiązany.

Doctus

Ile Juby Wam zapłacił za możliwość posiadania tak dużego awatara?

Q

Dla każdego max rozmiar awatara jest taki sam 120x120 px.

Ale jeśli składasz ofertę na możliwość posiadania większego awatara...  8)

Juby

Cytat: Q w 22 Marzec  2017, 23:09:09
Nowe ustawienia sprawiły, że za duże avatary są automatycznie dopasowywane, co może zaburzać proporcje.

W twoim przypadku problem ten został rozwiązany.

No nie do końca, bo po otworzeniu jakiegokolwiek wątku, przez kilka sekund dalej miałem kwadrat 120x120, a dopiero po chwili wracał do odpowiedniej skali (choć zmniejszony, bo miał 120 pxl wysokości, a nie 150 jak wcześniej). Ale już nie ma problemu, zmniejszyłem stary ze 150x120 do 120x96 i wstawiłem od nowa. Jest mniejszy, ale działa jak należy.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Juby

Coś niefajnego zadziało się w założonym przeze mnie wątku o akcjach z udziałem Batmana w Batfilmach. Wypraszam sobie nazywanie mnie trollem i twierdzenie, że się do bycia nim przyznałem (najpierw proszę się zapoznać z tym kim jest troll). Już pamiętam czemu jakiś czas temu opuściłem forum na długie miesiące. Nadgorliwa moderacja, gdy moderatorowi nie spodoba się dyskusja, to nie jest dobra moderacja.

Dziękuję.

- Morgan Freeman

Doctus

Posty poszły do kosza, i tak naprawdę ani reszta moderacji ani forumowa brać nie wie o co chodzi. Ale jako że rozmawiasz tylko z Lelkiem, to puzzle właściwie same się układają.

LelekPL

Do kosza poszły trzy posty nie na temat (w tym jeden mój), odnośnie trollowania. Ot cała historia. Żaden z postów Jubego na temat nie został usunięty, nawet te w których się powtarzał. Dostał też wyjaśnienie na PW.

Juby

Przydałoby się usunąć licznik odliczający do premiery WW i ustawić nowe, odliczające czas do premiery JL i Aquamana. :)

- Morgan Freeman

Leon Kennedy

Czas ustawić czas na Justice League!!  :D

Juby

Czy jest możliwość blokowania jakiegoś IP przy komentarzach na stronie głównej? Bo znowu zaczyna się pod moimi newsami o box office. Dzisiaj usunąłem już chyba 6 komentarzy.

- Morgan Freeman

LelekPL

Juby

Nie, przypierdalanie się do mnie i do moich newsów, jak to rzekomo szlag mnie trafia, gdy filmy DCEU odnoszą sukces. Jeden z komentujących podaje takiego maila gdy pisze komentarze: juby@najlepszyrecenzentswiata.pl

Oczywiście komenty totalnie nie na temat, więc wylatują. Dzisiaj poszły kolejne dwa.

- Morgan Freeman