Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Uwagi na temat strony i forum

Zaczęty przez Q, 19 Styczeń 2008, 23:24:40

Juby

"Avatary i Syngaturki" - tak sie nazywa wątek na forum BC, ale zastanawia mnie, czy nie powinnobyc 'sygnaturki'?
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Maxie Zeus

No, powinno tak byc... ale niestety nie mozna modyfikowac nazw wątków (przynajmniej moderatorzy nie mogą, nie wiem jak Q).

Juby

W recenzji Wolanda filmu "Batman & Robin", znalazlem pare bledów:
1. "...aczkolwiek przyjemniejszy to widok od Twóch-Twarzy..." - chyba raczej 'Dwóch'.
2. "...Co trzeba przyznac to to, ze George tchnąl duzą dawne ciepla..." - "dawne", a co to jest? ;)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Hydro

Proponuje usunąc z dzialu "Zawieszone" pomysl Wellesa, skoro okazalo sie ze to byl zart.
It's a funny world we live in.

kelen

W sumie masz racje, ale jak dla mnie warto gdzies sam artykul zostawic jako ciekawostke i po prostu dopisac, ze okazalo sie to byc tylko zartem.

Silent Dark

Usunąc dzial JL.Projekt oficjalnie zawiesili.

Leon Kennedy

A po co usuwac? Lepiej walnąc go do dzialu ''Projekty Zawieszone''.

Juby

Cytat: Silent Dark w 21 Sierpień  2008, 22:31:51
Usunąc dzial JL.Projekt oficjalnie zawiesili.

Wspominalem o usunieciu tego dzialu jakiś czas temu. Oczywiście popieram.

- Morgan Freeman

Silent Dark

A Gotham Knight powinno znajdowac sie w dziale Seriale animowane.

Juby

Cytat: Silent Dark w 22 Sierpień  2008, 15:07:08
A Gotham Knight powinno znajdowac sie w dziale Seriale animowane.

ze co? ??? przeciez to jeden film podzielony na sześc odcinków (historii). Chcesz mi powiedziec, ze filmy "Kill Bill vol. 1 i vol. 2", oraz "Pulp Fiction" tez są serialami, bo podzielili je w środku na cześci. Zastanów sie troche.  :P

- Morgan Freeman

Mel

http://batcave.stopklatka.pl/indexgk.php?id=batman_gk_ksiazka

Kliknijcie sobie na obrazek okladki...

Najlepsza gafa ever ;D

Byla....
Poprawiono juz to.

Huntersky

KURDE MAc
Co te dwa posty w  temacie o strachu zawadzily? Co, pytam sie? Czy panowie moderatorzy naprawde mają tak gleboko gdzieś zwyczajne poczucie humoru?
Zeus, dam sobie wlosa uciąc, ze jesteś po raz pierwszy moderatorem. A wiec na Milośc Boską popatrz , jak zachowują sie normalni moderatorzy na innych forach. Czyli nie wycininają kazdego przekle?stwa, offtopa, czy zwyklego zartu.
Dązysz do jakiejś cholernej forumowej utopii? A wiec zbanuj wszystkich zwyklych userów, wtedy wszystko bedzie zgodnie z regulaminem i w ogóle cycuś.
To sie juz robi naprawde zalosne.

BTW, ciekawe, czy ktoś wytnie tego ,,kurde macia" ::)
<br />http://huntersky.deviantart.com<br />WHATTUP, BIOTCH! - Harrison Ford

Maxie Zeus

Mówisz pewnie o poście Super Robina.. i swojej ironicznej odpowiedzi ?
Powiem tak, Huntersky - twoja reakcja na post SR nie byla potrzebna. Zamiast nabijac sie z jego niepowagi (za co odpowiedzialny jest wiek), móglbyś zostawic jego wypowiedzi bez komentarza, hm ?
Chce mlodemu dac szanse na poprawe, a nie go udupiac...

CytatZeus, dam sobie wlosa uciąc, ze jesteś po raz pierwszy moderatorem
Mylisz sie, modem jestem na dwóch forach.. tak - DWÓCH !! Tam jeszcze nikt sie na mnie nie skarzyl.. Na tym, najwiekszy problem ze mną masz Ty  ::)

Huntersky

Cytatzostawic jego wypowiedzi bez komentarza
Zrehabilituje sie i pozostawie bez komentarza Twój post. Bo niczego sie widac nie nauczysz.

Luz naprawde nikogo jeszcze nie zabil.

Gdybym ja byl modem i zobaczyl, ze mu tak odpowiedzialeś, pogratulowalbym zartu (glupiego, bo glupiego) 8)

CytatMylisz sie, modem jestem na dwóch forach.. tak - DWÓCH
Musze obciąc sobie paznokiec :(
To drugie forum to Multiverse?
<br />http://huntersky.deviantart.com<br />WHATTUP, BIOTCH! - Harrison Ford

Maxie Zeus

CytatMusze obciąc sobie paznokiec
To drugie forum to Multiverse?
NIE ! Myślisz ze moje zainteresowania ograniczją sie tylko do komiksów ? Co prawda to prawda, ze na tym drugim forum jestem modem dopiero tydzie?..

CytatLuz naprawde nikogo jeszcze nie zabil.
Gdybym ja byl modem i zobaczyl, ze mu tak odpowiedzialeś, pogratulowalbym zartu (glupiego, bo glupiego)
Ok, Ok... moze naprawde powinienem troche wyluzowa?.
Zobaczymy - postaram sie przymykac oko na niekóre glupawki ;)