Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Fotki i filmiki z "TDKR"

Zaczęty przez Q, 14 Luty 2011, 21:34:32

Johnny Napalm

Ile Bale ma oficjalnie wzrostu?
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

Corso

"...and all those moments will be lost in time, like tears in rain..."

Johnny Napalm

He he... sorry zatem, no i oczywiście dzięki. Fajna strona Corso. Przy okazji, zdjęcie na którym Bale jest chudy jak strach na wróble... aż strach patrzeć. ???

Juby

Pamiętam jak w 2005 roku we WSZYSTKICH możliwych gazetach (Film, Gala filmowa, Premiery, TeleTydzień, To i Owo) pisano, że Bale jest pierwszym aktorem o takim samym wzroście jak komiksowy Batman (188cm), a ponad 2 lata później jak już miałem internet szok - Bale ma 183cm, a Batman w komiksach 187 cm. I teraz, kto tu mówi prawdę. ::)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Corso

Chyba teraz nie będziecie mieli wątpliwości. ;) IMDB to poważny portal.

http://www.imdb.com/name/nm0000288/bio

Johnny Napalm

Dlaczego więc taki kurdupel gra Batmana? ;)
Dobrze, że Hardy jest niższy od niego o te 8cm. Przy braku pakerstwa niższy wzrost jest lepszy u aktora mającego robić wrażenie barczystego, czy jak to tam zwał.

Juby

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Corso

Co Ci mogę powiedzieć, musisz się pogodzić z tym, że Bale ma "tylko" 183cm wzrostu. ;)

Q

W sumie nic nowego, ale skoro nie ma nic innego:

What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Funky

Cholernie podoba mi się ta anatomiczna maska Batmana. A samo zdjęcie bardzo przypomina mi scenerię Prewitt Building (miejsce finałowej walki Batmana i Jokera) Oby sam finał wyglądał inaczej niż ten z "TDK" (głownie mam na myśli inne miejsce, a więc bez wysokiego wieżowca) ;)

Juby

Zazwyczaj w tym czasie już domyślałem się jakie będą "główne sekwencje akcji" w filmie (przy TDK wiedziałem, że najpierw będzie na parkingu (Batman w starym kostiumie), coś w Hong Kongu, walka Jokera z Batmanem na imprezie i pościg). Teraz jest niestety za mało materiałów by coś wnioskować, ale myślę, a właściwie obawiam się, że finałowa akcja będzie w dzień, a to są z niej screeny:

Obym się mylił i to będzie tylko akcja pokroju pościgu w TDK i Arkham z BB (czyli duża akcja z Batmanem przed tą finałową), a finał odbędzie się w nocy. :P

- Morgan Freeman

kelen

Nie wiem czy w końcu to potwierdzono bądź zdementowano, ale ponoć na jakimś rosyjskim festiwalu pokazano nowy materiał z TDKR.

Juby

To by było coś (ciekawe czy gdzieś wypłynie?). Pamiętacie jak narzekałem na marketingową suszę TDKR, w trakcie gdy o innych oczekiwanych wysoko budżetówkach codziennie przychodzi coś nowego:

http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Ruchomy+plakat+%22Niesamowitego+Spider-Mana%22-83374
http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+%22Avengers%22+na+nowym+plakacie+i+bannerze-83379#
http://www.filmweb.pl/news/WIDEO%3A+Witajcie+w+zwariowanym+%C5%9Bwiecie+%22Mrocznych+cieni%22-83358

:P

Post Merge: 16 Marzec  2012, 13:43:45

Może to z prologu (nie wiem, bo nie oglądałem), ale jest coś nowego w słabej jakości:

Spoiler
[Zamknij]

- Morgan Freeman

Hydro

To po prostu trochę dłuższa scenka z trailera.
It's a funny world we live in.

Juby

Widziałem trailer z 40 razy i teaser prawie tyle samo + w galerii na bc masz screeny z wszystkich ujęć na zwiastunie = Chyba coś ci się pomyliło, nie było takiej sceny w żadnych z dotychczasowych materiałów opublikowanych przez WB.

PS: Ten gif pochodzi chyba z nolanfans, ale nie wiem skąd go wytrzasnęli.

- Morgan Freeman