Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Batman - przewodnik dla początkujących.

Zaczęty przez deadpool92, 24 Luty 2008, 22:52:57

Wuj Ben

Z "Azylem" jest duży problem , ponieważ wyszło tylko 1000 sztuk i do kupienia jest za ostre sumy , już skosztowałem "Przysięge zza grobu" i jestem pod wrażeniem tych mrocznych ,ciekawych noweli .

Mel

Azyl? http://multiversum.abc24.pl/default.asp?kat=-3&pro=182851 A jak przeszkadza bariera językowa, to jeszcze istnieje taka możliwość ściągnięcia rara z polską wersją.

Hydro

Co zrobiłem ja. Kij, że nie kupiłem. Ważne, że przeczytałem. ;)
It's a funny world we live in.

vincent

Już mu wysłałem wczoraj na PW wersję pl z peb.pl
Moje opowiadania o Batmanie:

ADRENALINA

Z JASKINI NIETOPERZA

Wuj Ben

Czytnąłem pierwszą stronę ale zrezygnowałem . Na kompie nie ma tego klimatu , poza tym lubie powiększanie kolekcji :D . Będę musiał zabulić ,ale będę miał czyste serce . Ale mimo wszystko dzięki .

(A)nonim

Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

kelen

Jesli mialbym polecic cos z tm semica o takie numery jak 4,7,8,10/91, 7/92, 3,9/94 no i calego knightfalla :)

vincent

ja z tm-semic to bym wszystko polecił najchętniej :P prócz niektórych tylko numerów.
no i Batek v Predator jest świetne.
Moje opowiadania o Batmanie:

ADRENALINA

Z JASKINI NIETOPERZA

Altair

Vincent dalbys rade przeslac mi ten link z peb.pl?Bo azyl przeczytalbym z ogromna checia ;)

Corso

"...and all those moments will be lost in time, like tears in rain..."

Hydro

Altair

Mam 14 lat! :P Wy zbieraliscie komiksy jak ja slinilem sie przed TAS-EM ;)
Mamo! :P

Hydro

Arkham Asylum jest stosunkowo nowy. :P

Altair

Corso

Trochę Ci zazdroszczę, gdyż ja większość komiksów o Batmanie mam już za sobą. :( Przed tobą jeszcze wszystko! ;)
"...and all those moments will be lost in time, like tears in rain..."