Aktualności:

"Batman: Pełnia" od 10 grudnia.

Menu główne

Nasze recenzje komiksów z Batmanem

Zaczęty przez Juby, 19 Lipiec 2009, 22:01:54

Johnny Napalm

Cytat: Crowridd w 01 Styczeń  2026, 21:57:56Ja dziś ponownie siadam do Gotham Knights - Pozłacane Miasto - bardzo przyjemny komiks i polecam go kupić, bo chodzi za grosze, a jest naprawdę ok.

Zainteresuję się tym komiksem, skoro rzeczywiście nie wyrwie mi ostatnich złociszy z kieszeni i jest naprawdę wart przeczytania.

Co do wielokrotnego czytania komiksów, złapałem się na tym, że w tym roku chyba kupiłem więcej albumów niż ich przeczytałem. Może w ten weekend trochę nadrobię.
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

MJ

Cytat: Crowridd w 01 Styczeń  2026, 21:57:56Ja dziś ponownie siadam do Gotham Knights - Pozłacane Miasto - bardzo przyjemny komiks i polecam go kupić, bo chodzi za grosze, a jest naprawdę ok.

O widzisz i to dobra polecajka, bo akurat to jedna z niewielu pozycji, których mi jeszcze brakuje.

Obecnie czytam run Justice League z New 52 i póki co jest po prostu poprawnie, skończyłem 3 tom, nic szczególnie zaskakującego, można zauważyć ogromną różnicę w poziomie rysowania Jima Lee w tej serii, w stosunku do prac przy "Hush'u" czy "All Star Batman & Robin" chyba że to inker i kolorysta daje taką ogromną różnicę.

Brakuje mi 4 adaptacji filmowych i Sędziego Dredd'a i dogonię Jubiego jeśli chodzi o TM-Semic, zostanie jeszcze "Mroczne Odbicie", dwa powiększone "Black&White", "Batman i Żółwie Ninja", "Batman i Dylan Dog" i będę miał pełną kolekcję wszystkich polskich wydań Nietoperza. Wtedy uzupełnię jego wystąpienia w Lidze i może jakieś poboczne Harley czy Pingwiny.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...