Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Figurki

Zaczęty przez Silent Dark, 27 Styczeń 2008, 15:51:20

Lone star

Tak pisze na tekturce, ale pytaj o "Kolekcje Superbohaterów"
"Jak Wejder zrobi dzióbek to nie ch**a we wsi" powiedział Lord Sidious (cytat pochodzi z cartoonwarsblog.blogspot.com)

Firm

A ma to jakąś strone internetową?

Lone star

Niestety nie znalazlem nic w internecie :(
"Jak Wejder zrobi dzióbek to nie ch**a we wsi" powiedział Lord Sidious (cytat pochodzi z cartoonwarsblog.blogspot.com)

ivona

Szukalem dziś ale nic nie ma, nawet w empiku :(

Lone star

Hmm.. Radze jeszcze poszukac. Ja jutro moge wstawic zdjecie figurki nietoperka z pierwszego numeru  ;)

Firm

To wstaw jezeli mozesz, ja dziś bylem w 3 sklepach i nie mieli ale mówili, zeby jutro przyjśc bo są jakieś dostawy.

Man-Bat

To wstawisz czy nie????
Nie to, kim jestem w środku  ale to co robię określa mnie

Lone star

Na razie jestem poza domem ale dziś postaram sie coś tam podrzucic ;)

Mac12

Nigdy nie wstawi bo pewnie nie ma i caly czas szuka

ivona

Man-Bat

Moze rzeczywiście jest poza domem ale powinien uprzedzic ze go nie bedzie a nie pisze "Ja jutro moge wstawic zdjecie figurki nietoperka z pierwszego numeru " . Ja pójde se do empiku moze dzisiaj to zobacze ale raczej nie bedzie jak u was niema w empiku. 
Nie to, kim jestem w środku  ale to co robię określa mnie

Lone star

Hydro

Ile masz lat? ;D

Figurka mi sie podoba, warto wydac na nią X zl...
It's a funny world we live in.

Lone star

Hydro

Ok, tak tylko pytam ;) Spoko.
It's a funny world we live in.