Aktualności:

"Batman Detective Comics. Gothamski Nokturn: Akt II. Tom 3" od 4 czerwca.

Menu główne

Figurki

Zaczęty przez Silent Dark, 27 Styczeń 2008, 15:51:20

Mr.G

Fakt, robi wrazenie. Dla bogatszych fanów - pozycja obowiązkowa.

codic

a gdzie cena takiego cuda ?
I'm willing to put my life on the line to do what I have to. But it has to be mine. No one else's!

Firm

Moze i fajne, ale troche przesadzone.

Nie wygląda wcale tak bardzo jak Ledger.

codic

ale te pierwsze 6 minut jest wspaniale..! figurka z tej akcji naprawde przydalaby sie na mojej polce :D
I'm willing to put my life on the line to do what I have to. But it has to be mine. No one else's!

Man-Bat

Ile ja bym dal za tą figurke
Nie to, kim jestem w środku  ale to co robię określa mnie

ivona

Hydro

A myślalem ze to ja mam duzo figurek... ;D
It's a funny world we live in.

Mr.G

Niech mnie ktoś powstrzyma!
Chce mieszkac w tym pieknym kraju, gdzie te figurki są tak latwo dostepne.

Mac12

Mr.G

Hydro

http://www.allegro.pl/item420468930_batman_the_animated_series_16_dvd_box_folia.html

Ja @#$@#$!
: 01 Wrzesie?  2008, 18:35:56

Kurde, kiedy wystawią figurke Two-Face'a z TDK?! Mam juz 60 dolców (wiecej chyba nie bedzie kosztowac?), czekam i czekam, a tu za przeproszeniem dupa.  >:(
It's a funny world we live in.

Huntersky

Eee, z tego co wiem, to ta figurka w ogóle nie pokrywa sie z tym, co widzieliśmy w filmie :P
<br />http://huntersky.deviantart.com<br />WHATTUP, BIOTCH! - Harrison Ford

Lone star

Witam, to mój pierwszy post na forum. Chce was poinformowac o milej wiadomości dla wszystkich kolekcjonerów figurek. Dziś przechodze sobie kolo kiosku i widze napis "Recznie malowane metalowe figurki" pod spodem byla gazeta (calośc byla na tekturce) na której ujrzalem Batmana. Cena 9,90. No to co robic ? Schylam sie do okienka i "Poprosze pierwszy numer magazynu z tymi metalowymi figurkami" (Gdybym powiedzial magazynu z figurką Batmana, albo magazynu z figurkami DC Comics to by sie nie skapnela ^^ ) A wiec tak. Jest to kolekcja recznie malowanych figurek postaci z komiksów DC (Na tylnej stronie okladki widac takie figurki jak Zielona Latarnia, Joker (:D) czy klasyczny Superman. Figurki są bardzo ladnie wykonane jak na gadzet dodany do gazety. Jedynie zawiodlem sie na treści czasopisma. Myślalem o jakiś komiksach a w środku tylko pare informacji o Batmanie :(
Ale to nie zmienia faktu iz jezeli zamówimy prenumerate (wiecej o niej w specjalnej wkladce dolączonej do pierwszego numeru) bedziemy dostawac 2 numery w 1 przesylce i gratisowo dostaniemy : Sporą figurke Batmana (na oko tak 25 cm), specjalną podstawke na figurki i segregator na numery. :) Ja juz sie zabieram za wypelnanie danych do zrealizowania prenumeraty i czekam na wasze opinie :)
"Jak Wejder zrobi dzióbek to nie ch**a we wsi" powiedział Lord Sidious (cytat pochodzi z cartoonwarsblog.blogspot.com)

ivona

Gazeta nosi tytul "Recznie malowane metalowe figurki" ??