Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Fotki i filmiki z "TDK"

Zaczęty przez Q, 21 Styczeń 2008, 20:50:58

Funky

No cóz przekonamy sie w kinie jak to wszystko wygląda. Nie wiem jak wam ale mi stanowoczo ZA DlUGO udziela sie czekanie na ten film, czekam na niego odkąd obejrzalem "Begins". I byc morze stąd to narzekanie, my jako Bat-manaicy juz za dlugo musimy czekac na premiere tego filmu. Czlowieka jeszcze szlag trafia jak wie ze Polska premiera bedzie miala miejsce miesiąc po Ameryka?skiej premierze  >:(

Philips V38

Tez mi sie tak zdaje , ze owy nos wyszedl tak tylko na tym ujeciu, i nie mamy sie czym martwic, bedzie dobrze :)    A czy nie sądzicie , ze   gdy Batman stoi bokiem tzn widac jego profil to ten jego nos nie wygląda zbyt ciekawie....zdaje sie byc taki lekko pinokiowaty....
Boisz się odezwać i boisz się być sobą, napisali ci w gazecie, że myślenie jest chorobą. Zasłania ci normalność brudny sztandar fanatyka, fałszywa religijność, zakłamana polityka.

Mr.G

Nie wiem o co wam chodzi, ja na zaden nos nie zwrócilem uwagi. Jest dobrze.

Leon Kennedy

Kurcze wchodząc dziś na forum nie wiedzialem, ze jest tutaj tak zabawnie ;). Boze ja jestem ciekaw co wam sie dalej nie spodoba... Chod? jestem zdania, ze nos bedzie trudno przebic, który swoją drogą wygląda normalnie :).

Sammy

This city deserves a better class of criminal....And I'm gonna give it to them. You'll see...I'll show ya.

Leon Kennedy

O to kolejne zdjecie prezentujące Gacka w nowym stroju http://www.bestmovie.it/template.asp?id=2417. Powiem szczerze, ze im wiecej takich zdjec, to tym bardziej uwazam, ze ten strój jest świetny :). A Bale prezentuje sie w nim rewelacyjnie. Wcale nie jest jakiś tam przekombinowany. Jedyny minus to maly znak i tyle ;).

Maxie Zeus

Mr.G

Max, świetne zdjecia. Zwlaszcza to z Jokerem. Cholernie mroczne i przerazające. Zrobilo na mnie wrazenie.

Leon Kennedy

Robią wrazenie i to porazające. Zwlaszcza Joker taki mroczny i wydający sie, zdolny do kazdego szale?stwa... Zaś Batek budzi respekt :).

Mr.G

U Jokera wyra?nie widac blizny ciągnące sie wzdluz ust. Chyba, ze to taki makijaz.

Maxie Zeus

JEEZ......... uwielbiam tego Jokera ..... ;D
Kto by pomyślal, prawie 25 lat na karku, a tak sie podnieca postacią z komiksu...... :P
Fotka ma to coś........ ta iskierka szale?stwa w oku ;D

Crane

Cytat: Mr.G w 28 Maj  2008, 20:11:35U Jokera wyra?nie widac blizny ciągnące sie wzdluz ust. Chyba, ze to taki makijaz.
Pobudka, przeciez w filmie on ma blizny ciągnące sie wzdluz ust ::)

Whatever doesn't kill you simply makes you... stranger.

Mr.G

Ale dopiero na tym zdjeciu (pomijając to z Heathem bez makijazu w mundurze) widac to dokladnie.

Crane

Chyba zartujesz... no ale dobra, moze mam zbyt dobry wzrok wiec nie bede sie klócic.

Whatever doesn't kill you simply makes you... stranger.

Leon Kennedy

Mr.G bylo na bank kilka takich zdjec gdzie bylo ewidentnie widac te blizny...