Aktualności:

Batman: Miasto szaleństwa" od 15 lipca.

Menu główne

The Batman Part II

Zaczęty przez LelekPL, 31 Styczeń 2023, 18:48:45

The_Hood

Ile można ludzie... To już nawet śmieszne nie jest. Rozumiem Jubego. Krytyka moim zdaniem się należy. I jedyna zmiana to dłuższe uszy? No to nie ma co 😅

Leon Kennedy

A kto powiedział, że to będzie jedyna zmiana? Krytyka krytyką, ale ocena bez oglądania? Wieczne narzekanie? Wyszydzanie z reżysera? I tak, to już nawet nie jest śmieszne. A kolejna obsuwa irytuje. Tyle w temacie.

Juby

Cytat: Leon Kennedy w 15 Lipiec  2026, 21:27:52🤣🤣🤣🤣🤣 Wystaw od razu 0/10, będzie ci lepiej na serduszku 🥳
Nie ma takiej możliwości. 1/10 to najniżej jak się da.

Nie widzę tej różnicy w długości uszu, ale rzeczywiście się różnią - w The Batman ich końcówki wywijały się do zewnątrz / w kierunku ramion, a tutaj są takie jak u diabełka, im wyżej tym bardziej schodzą do siebie.

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Funky

Na szczęście nie czekam na ten film ale nawet mi podniosło to ciśnienie, to co odpierdala Reeves i decydenci z Warnera to niewyobrażalna bezczelność i hucpa w stosunku do fanów. I mam nadzieję że zostanie to "docenione" w box-officie jako przestroga że nie wolno traktować ludzi w ten sposób. Tak jak miałem wywalone na ten projekt tak teraz jestem całkowicie wrogo nastawiony.

Leon Kennedy

Również mnie to nie cieszy i zahacza to już o parodię. Jednakże wieszać psów nie będę ( chodź kolejny raz zaznaczam, że dla mnie też jest to denerwujące!), a już tym bardziej oceniać bez oglądania. W końcu zdjęcia już się zaczęły i to jest ta dobra wiadomość. Osobiście liczę, że sam film się obroni i dostarczy nam dobrej rozrywki, rekompensując to ciągłe, przedłużające się czekanie.

CytatNie ma takiej możliwości. 1/10 to najniżej jak się da.

Kurcze, a to ci pech.

newtime

Robert Pattinson będzie tylko o rok młodszy od Bena Afflecka który miał zagrać zmęczonego i starego batmana. :D

Juby

Cytat: Leon Kennedy w Dzisiaj o 11:32:01W końcu zdjęcia już się zaczęły i to jest ta dobra wiadomość.
Jedyna dobra wiadomość związana z tym filmem w ostatnich trzech latach jest taka, że gdy dochodzi do kolejnego przesunięcia premiery, forum BatCave odżywa :) Nawet @Funky zajrzał na chwilę :D

A z tym 1/10 Leonie, to był oczywiście żart. Nie oceniam czegoś bez obejrzenia / przeczytania / zagrania w to, a na ten film szkoda by mi było czasu (i tak zmarnowałem go już za dużo).
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

The_Hood

Cytat: Leon Kennedy w Dzisiaj o 08:50:31A kto powiedział, że to będzie jedyna zmiana? Krytyka krytyką, ale ocena bez oglądania? Wieczne narzekanie? Wyszydzanie z reżysera? I tak, to już nawet nie jest śmieszne. A kolejna obsuwa irytuje. Tyle w temacie.

Chodzi mi o kolejną obsuwę... Kolejna i kto wie czy jeszcze nie następna... I że póki co wiemy o zmianie uszu no i tyle... Chociaż dobre i to. Pewnie na film pójdę ale tyle czekania i blokowanie innych filmów zakrawa o zgrozę...