Aktualności:

Batman: Miasto szaleństwa" od 15 lipca.

Menu główne

The Batman Part II

Zaczęty przez LelekPL, 31 Styczeń 2023, 18:48:45

Leon Kennedy

CytatJedyna dobra wiadomość związana z tym filmem w ostatnich trzech latach jest taka, że gdy dochodzi do kolejnego przesunięcia premiery, forum BatCave odżywa :) Nawet @Funky zajrzał na chwilę :D

No i to już jest mega zajebiście dobra rzecz. Powinieneś Mattowi postawić wirtualną kawę  ;)

CytatA z tym 1/10 Leonie, to był oczywiście żart. Nie oceniam czegoś bez obejrzenia / przeczytania / zagrania w to, a na ten film szkoda by mi było czasu (i tak zmarnowałem go już za dużo).

Nie spodziewałbym się po Tobie czegoś takiego jak, wystawianie oceny przed obejrzeniem, ale małe uszczypliwości między nami są już normalne ;D Z tym, że szacunek mam pełen w Twoją stronę.

CytatChodzi mi o kolejną obsuwę... Kolejna i kto wie czy jeszcze nie następna... I że póki co wiemy o zmianie uszu no i tyle... Chociaż dobre i to. Pewnie na film pójdę ale tyle czekania i blokowanie innych filmów zakrawa o zgrozę...

Dam sobie rękę uciąć, że kolejnej obsuwy nie będzie. Luty to taki martwy okres w kinie, jeśli idzie o dobre filmy i Gacek w tym czasie może rozbić bank.

Cytatfani Batmana mają w tym czasie ciągłe "Matt Reeves potrzebuje więcej czasu, musimy przesunąć premierę" ::)

Nic z tym nie zrobimy. Trzeba liczyć, że Gunn w końcu wystartuje z nowym Gackiem i Matt dowiezie! Co innego nam pozostało???

CytatObstawiamy? Ja typuję ostatecznie 6 października 2028

Stawiam flachę, że to ostatnia obsuwa, a pierwszy trailer pozamiata. Czy powstanie trójka? Ciężko wyrokować, ale jeśli kasa będzie się zgadzać, to bankowo.

CytatNa pierwszego Gacka Matt Reeves poświęcił pięć lat. Na drugiego potrzebuje sześciu. Jeśli trzeci dostanie zielone światło to nie spodziewałbym się go szybciej niż w 2035 :P

Przy trójce zakasa rękawy i przy dobrym wietrze pójdzie mu już gładko, zobaczysz  8)

PS: Co do pajączka, to nigdy go za dużo. Większość jego filmów i występów jest co najmniej dobra. Na ten najbliższy czekam z wyciągniętym językiem!!!  W końcu i Punisher wraca na duży ekran ;D

The_Hood

Cytat: MysiaParasolka w 17 Lipiec  2026, 18:07:11I co z tego? Zrobiono z niego najbardziej wymęczoną i wyeksploatowaną postać komiksową, o jakości samych tych produkcji też można by dyskutować. Pająk w MCU sprawdza się jako postać drużynowa, dostał powiedzmy przyzwoity pierwszy solowy film, reszta jest przeciętna/słaba (tak, wiem, że zarobiły kupę kasy).
czy ja wiem czy wymęczona? Na kino czekam mocno, mimo że prawdopodobnie nie będzie mojego ulubionego Diabełka nawet jako cameo :-\ serial zaczynam oglądać i bardzo fajnie wyszło(czarno biały oczywiście) czekam na zakończenie trylogii z moralesem. Więc wydaje mi się że jest go w sam raz. Trochę Batmana brakuje no ale liczę że nadrobią.
Cytat: Cap w 17 Lipiec  2026, 21:38:58Byli tacy co mówili tak samo o tym filmie, a pomimo długiej drogi, w końcu jest kręcony. Trzecia część na pewno powstanie. Jestem tego w stu procentach pewny. Może w 2031, może w 2032, może później, ale to się stanie.
dobrze że w końcu zaczął kręcić :) oby wyszło i był super świetny, jednak następne obsuwy to jest bez komentarza i trochę śmiech, ale cóż... Cierpliwy to i kamień ugotuje ponoć  ;D oby już bez obsuwy chociaż przy ostatnich była taka mowa hehe. Stawiam jeśli faktycznie skończy Matt swoją trylogię to 2035. Ale to już chyba powrót mrocznego rycerza bo Robert będzie miał swoje lata.
Cytat: Juby w 17 Lipiec  2026, 23:15:13"Jett" z BoF też pisze, że to nie żaden inny film J.J. Abramsa był powodem obsuwy, tylko Matt Reeves potrzebuje więcej czasu na post-produkcję.
https://batman-on-film.com/25354/the-batman-part-iis-release-date-move-isnt-a-big-deal/
nie wiem czy to dobrze rokuje mieszać, zmieniać, poprawiać tyle czasu... No nic poczekamy i zobaczymy