Aktualności:

"DC Absolute Noir" od 20 maja.

Menu główne

DC Universe - wątek ogólny

Zaczęty przez Doctus, 04 Marzec 2016, 03:36:11

Jakich bohaterów chcielibyście zobaczyć w ramach filmowego świata DC Comics?

Nightwing
5 (33.3%)
Red Hood
5 (33.3%)
Huntress
0 (0%)
Red Robin
1 (6.7%)
Batwoman
0 (0%)
Robin (Damian Wayne)
0 (0%)
Robin (Carrie Kelley)
0 (0%)
Azrael
2 (13.3%)
Batgirl (Barbara Gordon)
2 (13.3%)
Batgirl (Cassandra Cain)
0 (0%)
Batgirl (Stephanie Brown)
0 (0%)
Talon
0 (0%)
Batwing
0 (0%)

Głosów w sumie: 15

Juby

Nie dziel skóry na niedźwiedziu. Opinie o superdziewczynie dopiero napływają ;)

No i u widzów podział już nie jest tak jednoznaczny, na IMDb i MTC oceny widzów są wyższe w przypadku filmów Snydera.

W box office zapowiada się coraz gorzej:
https://x.com/Itsjat32/status/2070366525094322423?
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Q

Ale cały czas bardziej zgniłym jest "Człowiek ze Stali" niż "Supergirl".  8)
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

newtime

Wróciłem z kina. Dla mnie typowy średniak superhero, coś na poziomie iron mana 3 czy pierwszego kapitana Ameryki. Bardzo podobała mi sie główna bohaterka i to ona ciągnie caly film. Film najbardziej cierpi na fabule która jest o niczym, motyw uratowania pieska nie wykorzystał potencjału. Lobo chyba nie ma nawet 10 minut i nic nie można o nim powiedzieć. Uważam ze oceny sa przesadzone i wynikają raczej z tego ze jesteśmy już zmęczeni tym gatunkiem i wymagamy juz czegoś więcej a to dosłownie film z sprzed 12 lat. Na pewno nie nudziłem sie tak jak na ant man kwantomani ani nie wyszedłem obrażony jak po BvS. Jeśli musiałbym wystawiać ocenę  to miedzy 5 a 6/10.  Po Supermanie oczekiwałem czegoś znacznie lepszego.

Hype na uniwersum trochę spadł ale na drugiego Supermana od Gunna wciąż sie jaram.