Aktualności:

,,Batman: Detective Comics, Tom 5: Gothamski nokturn: Akt III" od 25 lutego.

Menu główne

DC Universe - wątek ogólny

Zaczęty przez Doctus, 04 Marzec 2016, 03:36:11

Jakich bohaterów chcielibyście zobaczyć w ramach filmowego świata DC Comics?

Nightwing
4 (28.6%)
Red Hood
5 (35.7%)
Huntress
0 (0%)
Red Robin
1 (7.1%)
Batwoman
0 (0%)
Robin (Damian Wayne)
0 (0%)
Robin (Carrie Kelley)
0 (0%)
Azrael
2 (14.3%)
Batgirl (Barbara Gordon)
2 (14.3%)
Batgirl (Cassandra Cain)
0 (0%)
Batgirl (Stephanie Brown)
0 (0%)
Talon
0 (0%)
Batwing
0 (0%)

Głosów w sumie: 14

newtime

Flasha i ptaki nocy bardzo lubię, wiec to dobra wiadomość dla mnie ;) Wgl od dawna nie patrzę tymi kategoriami ,  Chloe zhao która co robi bije sie o Oskara nakręciła najgorzej oceniany film marvela . Wiadomo że wielkich korpo, kreatywność zawsze jest ograniczona

Q

Widocznie jej ufają, miała też pracować nad tekstem do "Batman Beyond" z Keatonem w roli starego Batman.
"The Brave and the Bold" miał pisać scenariusz, ale wtedy wybrała "Szybkich i Wściekłych 10", ale jak widać ostatecznie pozostaje związana z bohaterami DC.
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Leon Kennedy

Napisała dwa niezłe scenariusze + skasowana Batgirl. Zobaczymy. Czas mają. Więc może dopieszczać i dopieszczać. Zobaczymy, jak zwykle.

Juby

Napisała dwa beznadziejne scenariusze, ale w sumie nie wiemy ile to ingerencja studia, a ile jej brak wyobraźni / talentu. Też bym nie przekreślał.

Widziałem, że pokazali Momoa/Lobo. Wygląda jak... Momoa, nawet oczu nie zrobili mu czerownych :P
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

newtime

Uważam ze Flash scenariusz mial całkiem niezly, tam byly inne problemy. Jeśli chodzi o batmana, to w sumie miala juz do czynenia z 3. To byla moja ulubiona wersja Afllecka oraz całkiem niezły Keaton no i oczywiście pewne cameo :)