Aktualności:

Batman: Miasto szaleństwa" od 15 lipca.

Menu główne

DC Universe - wątek ogólny

Zaczęty przez Doctus, 04 Marzec 2016, 03:36:11

Jakich bohaterów chcielibyście zobaczyć w ramach filmowego świata DC Comics?

Nightwing
5 (33.3%)
Red Hood
5 (33.3%)
Huntress
0 (0%)
Red Robin
1 (6.7%)
Batwoman
0 (0%)
Robin (Damian Wayne)
0 (0%)
Robin (Carrie Kelley)
0 (0%)
Azrael
2 (13.3%)
Batgirl (Barbara Gordon)
2 (13.3%)
Batgirl (Cassandra Cain)
0 (0%)
Batgirl (Stephanie Brown)
0 (0%)
Talon
0 (0%)
Batwing
0 (0%)

Głosów w sumie: 15

Juby

Cytat: LelekPL w Dzisiaj o 09:51:40Szczerze to ja pewnie tak. Strasznie nie lubię być niemiły albo konfliktowy w stosunku do osób pracujących w usługach.

Miesiąc temu byłem w Zakopanem. Dostałem osę w buraczkach do obiadu. Uprzejmie to zgłosiłem - za buraczki nie musiałem płacić, a do reszty zamówienia dostałem 30% rabatu. Nikt dla nikogo nie był niemiły - wręcz przeciwnie, jeszcze pożartowaliśmy - nie było żadnego konfliktu. Absurdalne podejście wg mnie.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

LelekPL

Oj my chyba wszyscy domyślamy się jakim ty jesteś klientem :D

Leon Kennedy

CytatCiekawe podejście. Pozytywne myślenie choćby nie wiem co. Jak kelner w restauracji przychodzi z pytaniem czy wszystko w porządku, to choćbyś dostał danie po dwóch godzinach, przyszłoby zimne, a w ziemniaczkach znalazłbyś martwą muchę, odpowiedziałbyś że tak?

Na razie nie dostałem od Gunna gówna. Na Supergirl bawiłem się całkiem nieźle, cieszę się, że jednak poszedłem i daje temu filmowi 6 z serduszkiem, moze nawet 6.5 z serduszkiem, oczywiście. Zobaczymy co przyniosą następne dwie produkcję.

CytatTak odnośnie porównań nowego DC do starych filmów to po obejrzeniu Supermana od Gunna całą rodziną, zgodnie orzekliśmy, że nawet Batman & Robin był od tego lepszy, tu mam rozumieć, że jest jeszcze gorzej? Way to go, DC!

No i fajnie, każdy ma prawo do swojej opinii. Od siebie dodam, że nigdy w życiu więcej gówna, czym jest BiR nie obejrzę. I nie, Supergirl nie jest gorsza jest zdecydowanie lepsza.

Juby

Cytat: Leon Kennedy w Dzisiaj o 11:12:52Na razie nie dostałem od Gunna gówna. Na Supergirl bawiłem się całkiem nieźle, cieszę się, że jednak poszedłem i daje temu filmowi 6 z serduszkiem, moze nawet 6.5 z serduszkiem, oczywiście. Zobaczymy co przyniosą następne dwie produkcję.
Odkąd jestem na tym forum (ponad 18 lat) nie dostałeś od Gunna, ani od nikogo innego "gówna", bo każdy film na podstawie DC - nawet te najgorsze - oceniasz co najmniej na 6 i piszesz, że ci się podobały :P Także zawsze będzie fajnie, zawsze będzie dobrze, zawsze czekasz i zawsze kibicujesz DC. Trudno przykładać jakąkolwiek uwagę do zdania kogoś, kogo zdanie znam jeszcze zanim ten je wypowie, bo zawsze jest takie samo ::)

Cytat: LelekPL w Dzisiaj o 10:56:09Oj my chyba wszyscy domyślamy się jakim ty jesteś klientem :D
Pracowałem w usługach +2 lata, więc wiem jak jest i myślę, że nie ma ze mną problemów. Zresztą, ja ogólnie też jestem osobą niekonfliktową, ugodową i lubię się ze wszystkimi (poza Jamesem Gunnem, Peterem Safranem, Davidem Zaslavem i Mattem Reevesem) 8) Ale chowania głowy w piach i nie walczenia o swoje zrozumieć nie potrafię, to dziwne podejście, szczególnie jeśli się płaci za jakąś usługę, a obecnie obiad w restauracjach kosztuje niemało.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Leon Kennedy

CytatOdkąd jestem na tym forum (ponad 18 lat) nie dostałeś od Gunna, ani od nikogo innego "gówna", bo każdy film na podstawie DC - nawet te najgorsze - oceniasz co najmniej na 6 i piszesz, że ci się podobały :P Także zawsze będzie fajnie, zawsze będzie dobrze, zawsze czekasz i zawsze kibicujesz DC. Trudno przykładać jakąkolwiek uwagę do zdania kogoś, kogo zdanie znam jeszcze zanim ten je wypowie, bo zawsze jest takie samo ::)

18 lat powiadasz, szmat czasu. To słodkie, całkiem słodkie, stagnacja to też dobra rzecz. Totalnego gówna od DC już dawno nie ogl, BiR, Nie/Catwoman, to są mega gówna. Green Lanter bardzo przeciętny. WW2 również dość przeciętna. Aquman 2 gorszy od jedynki. Co do ocen, to nawet ich już nie pamiętam. Musiałbym zerknąć. I tak, zawsze będę kibicować DC, zawsze i ciągle. Pozdro.