Aktualności:

"Batman: Mroczne schematy" od 28 października.

Menu główne

Egmont - komiksy z Batmanem

Zaczęty przez anubis3000, 24 Sierpień 2011, 16:14:04

Crowridd

No jak Ci nie podeszło, to nic nie zrobisz - ja potrzebowałem takiego luźnego spojrzenia na tych bohaterów. Nie czytałem tego na bierząco, bo kupuję przy jakichś większych zakupach, więc przerwa nie ma u mnie znaczenia - ale jak już czytam, to historie wciągają mnie na maksa - przeczytałem już wszystkie polskie tomy dwukrotnie, a ostatni tom z chochlikami ma tyle dobrych momentów, że głowa mała.

Co do Absolute, to chyba poczekam na premierę drugiego tomu i kupię oba naraz - pierwszy story arc znam z zeszytów, więc mi się nie spieszy.

Btw - amerykański DLX zbierający dwa pierwsze tomy kosztuje mniej niż 120 zł... 🫣

Leon Kennedy

Dwa pierwsze tomy tragedii nie zrobiły, taka mało zobowiązująca, ale całkiem przyjemna zabawa. Wrócę na pewno, ale nie wiem jeszcze kiedy...

MJ

Zawsze byłem fanem najlepszych na świecie, a ta nowa seria od Marka Waida jest właśnie taka leciutka jeśli chodzi o klimat, a jednocześnie pełna odniesień do przeszłości i innych wcieleń bohaterów, więc czyta mi się ją znakomicie, mimo że wolę mrocznego Batmana na co dzień. Dodatkowo wielki plus za moją ulubioną wersję Bat logo w żółtej elipsie czyli nietoperz z pierwszego filmu Burtona, z tymi dodatkowymi nóżkami na dole  ;D  Perfecto.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...