Aktualności:

"Absolute Batman, Tom 1: Zoo" od 26 sierpnia.

Menu główne

Egmont - komiksy z Batmanem

Zaczęty przez anubis3000, 24 Sierpień 2011, 16:14:04

Juby

Zawsze warto sprawdzać, bo i w empiku bywało taniej. W przypadku H2SH akurat przepłacisz, nawet w sklepie Egmontu masz obecnie niższą cenę.

A co do cen - na październik póki co jedna zapowiedź komiksu z Batmanem - Mroczne schematy (czyli "Dark Patterns"):
https://egmont.pl/Batman.-Mroczne-schematy-101333559.html

I kolejny sygnał, że taniej to już było :P 139,99 zł za 304 strony! DC kontra Wampiry w takim samym formacie i o takiej samej objętości kosztowało dychę mniej, tak samo drugi i trzeci tom Władzy absolutnej (wszystko z premierą kwiecień-maj tego roku) >:(

Na razie brak w zapowiedziach kolejnego rzutu DC Compact, choć w katalogu zapowiadane były na październik.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Crowridd

Cytat: MJ w 10 Sierpień  2026, 15:03:58fakt czasami przychodzą uszkodzone, ale ze zwrotami nigdy nie miałem problemu

Z ciekawości - miałeś kiedykolwiek problem w jakimś sklepie ze zwrotem komiksu?

Husha sprawdzę - świetnie, że dali polską okładkę - będzie kolejna do kolekcji.

MJ

Nie zdarzyło mi się, ludzie bez problemu wymieniają, zwłaszcza jak są to nowe komiksy, bo jeśli to używana rzecz lub rynek wtórny to wiadomo, inna bajka.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Kaz

Batman H2SH będzie miał jakąś alternatywną okładkę, czy tylko tą zaprezentowaną parę postów wcześniej? Nie ukrywam, że kompletnie mi nie siada i wygląda jak fan art znaleziona na DeviantArt. Okładka do Mrocznych Schematów, też miałka. Szkoda że taką Egmont się zdecydował, tym bardziej że ta mini seria miała kilka fajnych okładek.