Aktualności:

,,Batman. Ziemia niczyja. Kolej podziemna. Tom 6" od 27 sierpnia.

Menu główne

Egmont - komiksy z Batmanem

Zaczęty przez anubis3000, 24 Sierpień 2011, 16:14:04

Crowridd

Mam Pięść Demona w dużym i małym formacie, i ten Noir od Egmont zdecydowanie lepiej mi siedzi przy czytaniu. Natomiast na razie pasuję z polskimi Noirami po tych ostatnich wpadkach.

Potwór z Bagien w DC Limited był wydany dobrze, więc może ten Millera też będzie. Ja odpuszczam, bo już mam podobne wydanie.

Juby

Cytat: Juby w 31 Lipiec  2025, 14:17:07Dziwne rzeczy się dzieją z Egmontem od zmiany sklepu. Obsuwy premier, dziwna nowa forma wprowadzania zapowiedzi (na zdecydowanie gorszy), a mające wyjść w lipcu dodruki Batman: Knightfall, tom 2 oraz Batman: Rok pierwszy z DC Deluxe, które jak twierdził pan Tomasz Kołodziejczak we Wieściach ze Świata Komiksu już 28 czerwca były gotowe i miały lada chwila trafić do sprzedaży, cóż... no sprawdźcie czy gdziekolwiek są dostępne, a dzisiaj ostatni dzień lipca ::)
Drugi tom Knightfall znów dostępny (poza sklepem Egmontu, który ma obecnie ogromne problemy), a dodruk Batman: Rok pierwszy trafi do sprzedaży jutro (06.08.2025, cena okładkowa bez zmian). Nie wiem co będzie pod obwolutą, ale na niej jedyną zmianą jest klasyczne logo DC Bullet:

Dajcie znać jeśli ktoś kupi, bądź trafi na fotki czy okładka po obwolutą ma nową grafikę.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman