Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Zaczęty przez Silent Dark, 20 Marzec 2008, 18:09:40

Mel

Dzi?ki, Bat Fan. Oprócz tych typowo "komiksowych" rysowników ceni? jeszcze Bruce'a Timma. Nada? Jokerowi wi?cej takich gangsterskich cech (wygl?d), ale wysz?o na plus, co zreszt? wida? w moim avatarze ;D

BD96

Poprzedni który miałaś na ArkhamInfo był też niezły... nie mówię o Jokerze z Arkham Asylum, acz o księciu zbrodni ze swoim kotkiem gdzie obaj mają swój specyficzny uśmiech... chyba wiecie o którym komiksie mówię ;).
Życie czasami daje nam mocnego kopa w tyłek. Najważniejsze żeby wstać i iść dalej.
Ja nie potrafię... Ale zawsze mam kogoś kto mnie podnosi!

Batman - The Blackest Knight!

Mel

Yeah, "Images". Poprzedni avatar był tymczasowy. Chciałam coś dać Bollandowego, ale jakoś nie potrafiłam przywyknąć do tego Jokera z kotkiem Melvina. Może dlatego, że już mi się znudziły wizerunki postaci stojących niczym manekiny i patrzących się w "Twoją" stronę. Przydałoby się trochę energii, życia i tak też dosłownie potraktowałam mój nowy avatar. Po za tym, to uwielbiam ten kadr ;D

RafBat

No, to teraz Twój avatar Mel jest i?cie energetyczny. ;) A tak swoj? drog?, to z jakiego komiksu on pochodzi? A mo?e nie z komiksu tylko "oneshotowej" ilustracji, która mia?a promowa? jaki? gackowy film?

Bat-fan, twój avatar z Two-Face'm jest z cyklu tych wobec których nie mo?na przej?? oboj?tnie. :)

BD96

Dzięki RafBat, twój awatar z Batmanem też jest z cyklu tych... co dają po oczach ;D.
Życie czasami daje nam mocnego kopa w tyłek. Najważniejsze żeby wstać i iść dalej.

Mel

To tak jakby one-shot "Mad Love" z komiksowej serii The Batman Adventures, RafBat. Na podstawie tego komiksu i o tym samym tytule powstał później odcinek z The New Batman Adventures.

Anarky

Trzeba rozpocząć udanie sezon łowiecki, zainspirowany filmem Predator z Arnoldem Schwarzeneggerem oraz komiksem Batman vs Predator i użytą tam zbroją zmieniłem swój avatar i sygne. Myślę że zmiana wyjdzie na dobre i odpocznę trochę od Supermana już. 
Ja wam pokażę!

BD96

Ja również zmieniłem awatar. Myślałem żeby ustawić sobie coś innego, ale nie. Postawiłem na symbol... nudny? opatentowany? banalny? ależ skąd. Ów znak jest już kultowy, zaokrąglony nietoperz w elipsie jest najlepiej rozpoznawalny jako znak Batmana, wiem to z doświadczenia.

Mel

Do kompletu dodałam sygnaturę z królem podziemia Gotham i jedynym gangsta ulic - magika prawdziwego lansu.

Mihcim

Joker z Infinite Crisis. Ta da!

Juby

Mój nowy awatar przestawia najlepszego boksera świata (w wersji animowanej)... Król knockoutu... Najmłodszy mistrz świata wagi ciężkiej w historii... "IRON"... MIKE... TYSOOOON!!!

W dopisku pod awatarem wpisałem jego statystykę. ;)

Może go wkrótce lepiej pokoloruje...
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

BD96

Funky ty cholerny prawicowcu... :P. Ok, oczywiście nie mówię tego całkiem poważnie, szanuję wszystkie poglądy oprócz ludzi w wieku emerytalnym którzy po prostu mają poglądy Ojca Rydzyka, mimo wszystko fakt że moje poglądy są Lewicowe, lub po prostu zgadzam się z konkretną partią tym bardziej odrzuca mnie od tego cytatu ;). To Prawica ma klapki na oczach, i nie przyjmuje do siebie pewnych wiadomości... ale nie będę zaczynać kłótni, od tego mamy temat o polityce. U mnie na awatarze Joker, z trochę zmienionymi kolorami przeze mnie. Pozdrawiam.

Funky

Ciesze się że jesteś zadowolony BD96 :) a tak na serio to ja nic nie poradzę że gardzę socjalistami.

A co do obrazków pod nickiem to nie rozumiem tego ciągłego zmieniania. Ja i Kelen jesteśmy wierni swoim avatarom :P

BD96

Bo ludzie kreatywni wyrażają siebie przez wiele sposobów... a szare myszy zostają przy jednym ;).

Funky

E tam przynajmniej jestem stały w... avatarach :P Aha muszę ciebie pochawlić DB96 za twojego Jokera jest naprawdę świetny (mam nadzieję że zostaniesz przy nim dłużej) Napisałeś też że zmieniłeś kolory, czyżby kolejny świetny grafik na naszym forum?