Aktualności:

,,Batman/Superman World's Finest: Sprawa Metamorpho. Tom 3" od 30 lipca.

Menu główne

Zaczęty przez Silent Dark, 20 Marzec 2008, 18:09:40

franek

No cóż, to frontman mojego ulubionego zespołu, pomyślałem że tak sobie odświeżę avka i sygnaturkę ;)

Show Must Go On!!!

LelekPL

A ja chciałbym przywitać się nowym Nickiem. Komu bardziej pasuje do mnie zwracać się po staremu, Air Jordan, nie ma sprawy, może tak dalej pisać, natomiast zmieniłem swoją nazwę, aby mieć taką samą na wszystkich serwisach/forach na których się udzielam. Zostały mi tylko filmweb i youtube, ale tam można używać swojego prawdziwego imienia więc też można mnie łatwiej znaleźć.

PS. Na razie nie będę przez jakiś czas zmieniał avatara, aby część z Was nie doznała zbyt wielkiego szoku ;)

Johnny Napalm

CytatNa razie nie będę przez jakiś czas zmieniał avatara, aby część z Was nie doznała zbyt wielkiego szoku
I tak za późno. :) Już doznałem. Serio, jak zobaczyłem nowy nick ze starym avatarem to, pierwszą moją reakcją była chęć odpisania nowej osobie, że ten avatar jest już tu zastrzeżony przez Air Jordana. Naprawdę myślałem, że to ktoś nowy, a zreflektowanie się po postach było ostatnią rzeczą jaką zrobiłem. ;)
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

Rado

Cytatzmieniłem swoją nazwę, aby mieć taką samą na wszystkich serwisach/forach na których się udzielam.

No ale jak to? To na tych wszystkich innych forach i serwisach powinieneś swoją ksywkę zmienić na Air Jordan, a nie odwrotnie. No jak to tak? BC na pierwszym miejscu zawsze. Wracaj do starego nicku i się nie wygłupiaj tu.

Oczywiście żartuje. Jak ktoś czytał Twoje teksty na tym portalu filmowym to już wiedział, kto to jest LelekPL.

Ostatnio oglądam sporo Deadwooda i sam myślę nad zmianą nicku, na np. cocksucker.

LelekPL

Batcave jest na pierwszym miejscu zawsze ;) jednak Air Jordan jest mniej dostępnym Nickiem niż LelekPL.

Obym tylko nie zaczął jakiegoś trendu bo niedługo nikogo nie poznamy na tym forum

Nightrain

Btw jak się zmienia nick? :O
U mnie transfer avatar za sygnaturę :D Już mi się nie chciało avatara kleić, bo tu nawet gimpa nie mam...

Valar Morghulis

Juby

Widzę, że ie tylko AJ jest LelekemPL, ale i Kefuka wróciła do Mel. Trzeba się przyzwyczaić i wierzyć, że nikt już nie pamięta z jakim nickiem ja tutaj gaworzyłem przez pierwsze lata. ;)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

LelekPL

Spokojna głowa, wszyscy pozapominali Bat Manie... znaczy Juby ;)

Deuce

U mnie też drobna zmiana. Bane trzymający uszkodzoną maskę Sów. Jak widać, wciąż jest to ta sama postać, zdobiąca mój avatar od rejestracji na forum. W żadnym wyapdku nie powinno być problemów z identyfikacją mojej, skromnej osoby  :P .
"To już nowa gra -- Nie ma czasu na miękkie rękawiczki !"
~ Jean Paul Valley - Batman

Johnny Napalm

Deuce, zawsze kojarzy?e? mi si? z banem, tzn Bane'm. ;)
?wietny avatar, pomys?owy.

Deuce

Johnny, między nami mówiąc, nie jest to mój własny twór. Ja jedynie dopasowałem rozmiar do forum. Oficjalnie będzie to okładka do Talona #10. Tak zaznaczam, żeby nie było, że przypisuję sobie czyjś pomysł  ;) .
"To już nowa gra -- Nie ma czasu na miękkie rękawiczki !"
~ Jean Paul Valley - Batman

Altair

Ja też zmieniłem sobie avek, a co tam. :)

Funky

LelekPL od razu skojarzy? mi si? z Lalkiem z ''Kociej Ferajny'' (''Top Cat'')

:P

Johnny Napalm

Z Top Cata pochodzi cytat mojego dzieciństwa:

Top Cat udawał arabskiego szejka i udzielał dziennikarzowi wywiadu.
- mam takie małe ranczo. Eeeeh... 1000 krów.
- 1000 krów? Hm... to wcale nie tak dużo.
- w zamrażarce? 8)

Nagi Wonrz