Aktualności:

"Batman: Nowe Gotham, Tom 2" od 12 listopada.

Menu główne

Fotki i filmiki z "TDKR"

Zaczęty przez Q, 14 Luty 2011, 21:34:32

franek

Show Must Go On!!!

Gieferg

Nice. Oczekiwałem właśnie czegoś takiego.
NACZELNY HEJTER MATTA REEVESA
O filmach i komiksach na filmożercach.

Q

Oficjalne zdjęcie Catwoman nie pokazuje Anne w całej klasie, ale od czego są fotki z planu:

Batpod w akcji - ciekawe czy to do sceny z Catwoman?

Plus kolejna fotka z Marion, która nie wygląda na Mirandę Tate...

What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Hydro

Myślę że ostatnie fotki z planu przedstawiające Marion rozwiewają cały ten bullshit z panią Tate :P A Marion na ostatniej fotce wygląda naprawdę bardzo ładnie.

Mimo to
Spoiler
jest możliwe że na początku filmu Talia będzie działała pod nazwiskiem Miranda Tate.
[Zamknij]
It's a funny world we live in.

Q

Q

Q

Kolejna porcja fotek z planu:

Anne na tych fotkach prezentuje si? lepiej ni? na wcze?niejszych, chocia? nie wiadomo, czy opuszcza plan, czy ma tylko przerw? i ma na sobie strój Seliny.

Bo przyczep? ma tylko Selina (brak Catwoman)

Na r?ku Anne wida? tatua? w kszta?cie litery "M":

Bale opuszczaj?c plan nie przypomina Batmana

ale nie ma co si? dziwi? skoro Bane odpowiada za zdj?cia :d

wiwatuj?cy t?um wyra?nie spogl?da w gór?, czy?by Batman przylecia??

kolejna fotka na której dobrze wida? kostium Batmana i Bane'a

a je?li kto? ma ju? do?? fotek z "schodów", to oto najnowsze zdj?cia ze stadionu

Ciekawe co do za dyscyplina do której potrzeba 3 Tumblerów :D

Philips V38

Zastanawia mnie po co tam są aż 3 tumblery, produkcja masowa  ? :P
Boisz się odezwać i boisz się być sobą, napisali ci w gazecie, że myślenie jest chorobą. Zasłania ci normalność brudny sztandar fanatyka, fałszywa religijność, zakłamana polityka.

Altair

Myślę, że nie czytasz spoilerów notorycznie wrzucanych przez Q ;) I słusznie, nie psuj sobie zabawy... ;)

Post Merge: 07 Sierpień  2011, 11:48:46

PS. Mi przydałby się tylko jeden :)

Philips V38

Cytat: Altair w 07 Sierpień  2011, 11:48:18
Myślę, że nie czytasz spoilerów notorycznie wrzucanych przez Q ;) I słusznie, nie psuj sobie zabawy... ;)

A więc już wiadomo ? Spoko, to nie mówcie  :-X Staram się nie czytać żadnych spoilerów,  bo tak jak napisałeś lepiej sobie zabawy nie psuć, w przypadku TDK przed pójściem do kina znałem praktycznie przebieg całego filmu... :P  po raz drugi tego błędu nie chcę popełnić. Wolę się zaskoczyć mile(lub niemile) w kinie.
Boisz się odezwać i boisz się być sobą, napisali ci w gazecie, że myślenie jest chorobą. Zasłania ci normalność brudny sztandar fanatyka, fałszywa religijność, zakłamana polityka.

Użytkownik usunięty

Philips mógłbym cię wręcz zacytować.

Vaherem

Skoro chcecie iść na film "nadzy" to dlaczego przeglądacie temat o zdjęcia z TDKR? W tym momencie już wiecie, że pojawią się trzy tumblery, więc to głupie trochę jest :P

Muszę jednak przyznać, że podziwiam waszą silną wolę - ja czytałem spoilery i teraz trochę żałuje. Życzę wam wytrwania przez ten rok.

Ann bardzo ładnie się prezentuje w tej białej sukience.

Megaloman

Wiesz... Info o trzech Tumblerach jest na głównej stronie bez żadnego spoilera, więc... fakt, to głupie trochę jest;)

Użytkownik usunięty

Wytrwania rok? Ja tam mówię, że nie czytam i nie czytam choćby nie wiem co (mam nauczkę po TDK, gdzie czytałem i oglądałem wszystko przed premierą i zanim obejrzałem film znałem sporo ponad połowę - psując tym samym sobie seans). ;D

A wchodzę tutaj, bo choć najlepiej poszedłbym na film "nagi", to nie jest to typowy film, na który chce iść do kina (więc przeglądam tylko oficjalne rzeczy). To TDKR - najbardziej oczekiwany przeze mnie film ever (chyba), więc muszę podejrzeć trochę więcej bo nie wytrzymam (ale z umiarem, bo z fotek z trzema thumblerami nie wywnioskuje czyje są, skąd ten ktoś je ma, co z nimi robi itd.)! Więc na pewno na seans pójdę duuuuużo uboższy niż na TDK...

Q

Ukraść Batpoda to nie sztuka, ale już go prowadzić to problem, o czym przekonała się Catwoman. Podczas scen nie wszystko poszło zgodnie z planem i jedna z kamer została uszkodzona.

filmik z tym wypadkiem - http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=8247d2b9-7078-4f4b-ba5d-40146f06e2bb