Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Bane w TDKR

Zaczęty przez Q, 19 Styczeń 2011, 23:31:41

Juby

Mask? Scarecrove'a zrobili fajnie, makeup Jokera te?, druga twarz Two-Face'a równie? wygl?da?a i zosta?a stworzona komputerowo fenomenalnie (z tym, ?e by?a ma?o realna), wi?c s?dz?, ?e i tym razem Nolan (a raczej Hemming) nas nie zawiedzie. Zreszt? w ogóle ma?o mnie obchodzi wygl?d i przedstawienie postaci Bane'a (bo znam go tylko z TASu, TNBA, i B&R), a gorzej przedstawiony by? nie mo?e. ;)

Bardziej si? martwi? jaki strój i mask? b?dzie nosi?a Catwoman, bo ile zbroje Batmana mo?na prze?kn??, o tyle trudno mi sobie wyobrazi?, ?e w "urealnianym" Gotham po dachach biega kobitka przebrana za kota...
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

(A)nonim

Cytatdruga twarz Two-Face'a równie? wygl?da?a i zosta?a stworzona komputerowo fenomenalnie
Jak dla mnie mog?o by? lepiej, zw?aszcza oko du?o psu?o.
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

LelekPL

Tak w ramach wyjaśnienia, to te CGI na twarzy Denta wcale nie było dominujące, większość to make-up, do którego dodano pewne ilości CGI, jak brak powieki, czy zęby na wierzchu, czyli coś czego nie dałoby się zrobić samym make-upem.

kelen

Je?li chodzi o Two-Face'a, to odpowiednie zdj?cie le?y na wiki:

Altair

Wow, czyli praktycznie 90% to CGI :D

Vaherem

Juby skoro od dwóch filmów mamy faceta przebranego za nietoperza to jaki problem z kobietą w stroju kota?

Co do Bane - zastanawia mnie, czy będzie nosił tą swoją maskę. Ras miał charakterystyczną bródkę, two-face miał dwie twarze, joker makijaż - a co charakterystycznego będzie miał Bane - jak dla mnie są trzy opcje - mięśnie, venom i maska... wszystkie trzy na pewno się nie pojawią.

(A)nonim

Patrz?c na Hardy'ego mi??nie na pewno si? pojawi?.
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Adriann

A czemu nie.?
Tak na spokojnie to..właściwie Bane..oryginalny Bane nie pasuje do nowego filmu?
Właściwie czemu nie?

Altair

Skąd się biorą Ci ludzie?

Leon Kennedy

Z bloku koło mnie ;)

CytatTak na spokojnie to..właściwie Bane..oryginalny Bane nie pasuje do nowego filmu?

Oczwiście, że pasuje :) Koleś napędzany złością, furią wymierzoną nietoperza ( Talia macza w tej złości swoje piekne palszki ) !! Sam origin ciut podobny do oryginalnego, maska, venom i  styka ;)

Altair

Leon, Bogu dzięki, że Ty się uchowałeś od zła ;D

Q

Tak obecnie prezentuje się Hardy. Zdjęcie podobno z planu "TDKR":
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Juby

Chciałoby się powiedzieć, że wygląda zajebiście (popracował nad kapturami), ale zdjęcie przy takim kolesiu i od razu Hardy wydaje się być malutki. :( Czekam na więcej, w tym na napiętego bicepsa.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Manigoldo

Fakt... gdyby to mia?o na celu promowania tdkr i muskulatury hardy'ego, to epic fail obok tego kolesia xD
Powiem szczerze, ?e sam nie wiem co my?le?... z jednej strony bez przesady, ?e do roli bane'a, potrzeba zajebistego aktora itd... a z drugiej w?a?nie nolan nie we?mie kogo? kto gra "dobrze" i ma wygl?d do takiej roli...
ja obstawiam przy swoim, ?e gdyby bane'm by? THE ROCK, który by jeszcze dokoksowa? to... to by?oby zajebi?cie...
mo?ecie mnie jecha?, ?e potrzebny jest aktor itd... ale uwa?am ?e the rock by si? sprawdzi?, gra? ju? takich go?ci podobnych i ?le by to nie wysz?o.

Juby

The Rock by?by zdecydowanie lepszym wizualnie Bane'm. Ale aktorsko wygrywa Hardy i dlatego go wybra? Nolan. Mo?e i by?y wrestler by?by lepszy, ale tego si? raczej nigdy nie dowiemy.

I tak na marginesie, The Rock nie musia?by nic przypakowa? (jest ch?op jak d?b)...

- Morgan Freeman