Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Bane w TDKR

Zaczęty przez Q, 19 Styczeń 2011, 23:31:41

EricDraven

Call mi geek.

Gieferg

Wątpisz że jestem w stanie podnieść 70 kg?  :D  ;D
NACZELNY HEJTER MATTA REEVESA
O filmach i komiksach na filmożercach.

EricDraven

chodziło mi raczej coś koło 300-400 może więcej :)
Call mi geek.

LelekPL

Do 300-400 wystarczają zwykłe sterydy :P na youtubie jest pełno filmików z takimi "osiągnięciami"

kelen

EricDraven

nie znam się na tym, bo mnie to nie interesuje, chodziło mi oto aby to było około półtorej raza większe od ludzkich możliwości np batmana.
Call mi geek.

RafBat

Licz? na to, ?e Bane z twarz? Toma Hardy'ego nie b?dzie tylko takim mutantem, który zajmuje si? przerzucaniem 300-400 kg. ;)

EricDraven

mam takie pytanie, bo czytałem knightfall i co po nim czytać?
Call mi geek.

LelekPL

Jądro Ciemności - bardzo fajna, krótka książka. Polecam zwłaszcza w oryginale ;)

EricDraven

to o prostacie? hmm mógłby ktoś pomóc i napisać co czytać po knightfall, po tym jak azrael jest batmanem?
Call mi geek.

LelekPL

Knightquest i KnightsEnd

EricDraven

dzienks ;D można? można xD
Call mi geek.

Juby

Kurde, wiecie co Hardy nie jest tak wysoki jak komiksowy Bane, ale dadz? mu buty na wysokim obcasie i b?dzie mia? ponad 180 cm wzrostu i to mu starczy. Jednak martwi mnie jego muskulatura. Nie widz? w filmie Nolana takiej mo?liwo?ci, ?eby go zrobili za pomoc? CGI, czy charakteryzacji, a ?eby Bane wygl?da? przy Batmanie gro?nie musi by? nie tylko wyrze?biony, ale tak?e posiada? du?? mas?. Mike Tyson w walce z Lennoxem Lewisem przy wzro?cie 180 cm wa?y? 106 kg i s?dz?, ?e to jeszcze za ma?o na Bane'a. S?dz?, ?e Hardy powinien przyty? do jakich? 250 funtów (czyli 113 kg), aby mie? odpowiedni? postur? na Bane'a, a bior?c pod uwag? to, ?e do rozpocz?cia zdj?? pozosta?o 11 tygodni wydaje si? to ma?o wykonalne. :P
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

LelekPL

Nie wydaje mi się aby to było konieczne. Zamiast wyglądać jak kloc, wystarczy przecież wyjaśnić jakie szkolenie miał za sobą i że jest równie dobrze wyszkolony jak Bruce.

Juby

Kiedy ja nie chce, aby on posługiwał się takimi skomplikowanymi stylami walki. Niech walczy pospolicie, jak wrestelr, czy bokser, ale chce czuć jego miażdżącą siłę. ;)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman