Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Fan Art

Zaczęty przez Silent Dark, 02 Luty 2008, 18:51:32

RafBat

No, w końcu...

Cowboy

RafBat - To naprawdę dobrze narysowane, humorystyczne prace.
Liczę na więcej takich, może masz coś z Bane? chciałbym zobaczyć go twoimi oczami.
"The Bat-Man swiftly picks up the paper that the...
murderer stole from Steven Crane's safe..."

Mel

No w końcu jakieś fanarty na godnym poziomie się tutaj pojawiły. Brawo, Rafbat. A jeżeli na digart tak Ci nie pasuje ograniczonym uploadem, to może załóż konto na www.deviantart.com ? Albo możesz też prowadzić własną galerię na blogu i do tego świetny jest www.blogger.com . Jest znacznie mniej publiczności na blogu, ale masz tą pewność, że żadne reklamy lub spamerzy nie wcisną Ci się na arta (na Digarcie i Deviantarcie roi się od lizusów, którzy zostawiają po sobie ślad/komentarz byleś im nabił licznik viewsów lub obserwujących na profilu.)

Cowboy

"The Bat-Man swiftly picks up the paper that the...
murderer stole from Steven Crane's safe..."

RafBat

No, musia?bym nad tym posiedzie? troch? (nad Bane'm), postaram si? co? wykombinowa? w tej sprawie. Nie do ko?ca jestem zadowolony z tych moich rysunków, po zmniejszeniu wygl?daj? niespecjalnie.Trudno...
A teraz co? nowszego:

Mam nadzieje, ?e Wam si? spodoba.
O, w nied?ugim (chyba...) czasie postaram si? wrzuci? tu moj? w?asn? wersje The Case of the Chemical Syndicate. Spokojnie, b?dzie krótsza od swojego pierwowzoru.

Roy_v_beck

Naprawdę dobre te sarkastyczne rysunki są. Zarówno wygląd jak i ich humor do mnie przemawia. Cieniowanie ekstra i wyraziste bardzo. Świetna robota.

RafBat

Dziękuje Wam, zarówno za ciepłe (nieco infantylne wyrażenie...) słowa dotyczące tych "dzieł", jak i za pomoc przy samym umieszczeniu Tu tych rysunków. Wielkie dzięki za wszystkie namiary do stron gdzie można umieszczać swoje arty (imageshack wydaje mi się jednak najlepszą stroną... przynajmniej jeśli chodzi o "pośrednictwo" w przesyłaniu artów z dysku na portal).
Jeszcze raz dziękuje Wam i pozdrawiam.

Altair

Crane, pierwsza praca średnia. Powinieneś lekko rozmazać kontury gacka (tej maski,która go tworzy). Druga praca jest fantastyczna. Naprawdę ;) Mel jak zwykle świetnie. Widzę, że ostatnio tu pełno nowych Avatarów, z którymi można porozmawiać na rózne tematy, nawet te artystyczne. Spóźnione powitanie dla wszystkich ;)

BatQueen

A teraz czas na moja kolejną pracę  :)

Szybkie, bo nie chciało mi się nad tym siedzieć:  ;D

Altair

Ogólnie zauważyłem trend związany z okładkami, więc postanowiłem dodać coś od siebie. Zrobiona całkowicie przeze mnie okładka do Wiedźmina 2:

Włożyłem w nią trochę serca, więc opinie wszelakiej maści mile widziane, tym bardziej że to od nich będzie zależeć czy zrobię ją w 100% do końca (tył,boki,render w 3ds max), czy okaże się badziewiem. Enjoy ;)

Roy_v_beck

o ja pierdolę...

Altair

Próbowałem to zrobić trochę na styl BioWare i Mass Effecta, wyszło jak wyszło.

Mel

Dobre i nawet bardzo dobre, Altair, ale brakuje odpowiedniego klimatu no i coś by można zrobić z tymi nogami...Nie wiem, zakryć mgłą.. Czymkolwiek, bo postacie drugoplanowe wydają się lewitować, a pierwszy plan ratuje delikatna aura, która go odseparowuje od reszty.

RafBat

Altair, co można powiedzieć o tej okładce to to, że jest po prostu ŚWIETNA (kolorystyka świetnie oddaje klimat gry). Po efektach twojej pracy można stwierdzić, że jesteś już profesjonalistą (lub jesteś na prostej drodze żeby nim zostać) jeśli chodzi o grafikę komputerową. Powiedz w jakim programie zrobiłeś tą okładkę? Domyślam się, że to któraś z nowszych odsłon Photoshopa... chociaż być może się mylę. Sam wczoraj kupiłem kurs do Photoshopa, żeby sobie co nieco przypomnieć "co i jak" się w nim robiło (mam na płycie ten program ale od dłuższego czasu-jakieś trzy lata-z niego nie korzystałem, więc czuje się jakbym zaczynał od nowa z tym programem... normalnie jak alzheimeryk, który nie pamięta jak się nazywał).

BatQueen

:o :o :o :o :o :o :o :o
No boska po prostu!
Nie jesteś przypadkiem profesjonalistą?
Bo jeśli nie to rób coś w tym kierunku, odniesiesz sukces!