Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Fan Art

Zaczęty przez Silent Dark, 02 Luty 2008, 18:51:32

Quest

po części tak, ale używam również w dużej mnierze Photoscape.

BatQueen

Oba programy są dosyć proste. Ale w każdym, można coś wykombinować ;)

Mel

Szybki, cholernie niekanoniczny arcik. Wiem, upo?ledzi?am Clayface'a, ale ju? tak bywa, kiedy nudno, a nie ma si? ochoty na powag? i d?u?sze przesiadywanie w photoshopie - pierdo?y si? rysuje. U?miechni?te zazwyczaj.
Prawy przycisk myszy -> Poka? obrazek:

Wiem, kompromituj? si?.

PS: To zielone, to broku?a.

Posted on: 05 Lipiec  2010, 06:42:22

Mam dzisiaj wyj?tkow? wen? :U

Anarky

Cytat: Mel w 05 Lipiec  2010, 09:00:19
PS: To zielone, to brokuła.

A ja myślałem ze gaz paraliżujący :D

CytatMam dzisiaj wyjątkową wenę :U

Ogólnie bardzo podoba mi się ten rysunek utrzymany w smutnych kolorach czerni i szarości
Ja wam pokażę!

Roy_v_beck

No, w końcu coś dobrego w tym temacie. Batman naprawdę fajny. Z deka McKeanowaty.

Mel

RafBat

Wow, Twoje rysunki Mel są rewelacyjne :o, chylę przed Tobą czoła. Posiadasz bardzo dobry zmysł estetyczny.

Mel

Dziękuję, RafBat

RafBat

No dobra, chociaż od zakończenia roku szkolnego minęło nieco czasu to podzielę się z Wami takim oto rysunkiem:

Przyznam się szczerze (czym pewnie się skompromituje), że nie mam żadnego doświadczenia w kwestii umieszczania swoich rysunków na forach internetowych (jestem "lajkonikiem" w tym temacie)-stąd mam takie pytanie-czy istnieje jakiś banalnie prosty sposób, którego oczywiście nie znam, umieszczania na stronie rysunków  w formacie jpg bezpośrednio ze swojego dysku, czy konieczne jest ich umieszczanie najpierw na stronach "artystycznych" i następnie podanie linka do nich? Wiem, beznadziejnie głupie pytanie ale jak pisałem wcześniej, jestem  całkowicie "zielony" w tej kwestii.
W sumie tylko po to żeby umieścić moje "wypociny" w temacie Fan Art musiałem zarejestrować się na Digarcie (dopiero teraz się skapnąłem, że tam można umieszczać tylko jedną prace na dzień a, że chciałbym pokazać forumowiczom swoje "dzieła" w większej ilości, sprawa się nieco przedłuży...).
Z góry dziękuje za odpowiedź na moje pytanie...

Roy_v_beck

www.imageshack.us - to jest bardzo prosty sposób, nie trzeba się nawet rejestrować, ładujesz zdjęcie i później po prostu wybierasz link.
Tylko "dzieła" zajebiste tutaj wszyscy liczymy :) Bo inaczej wjazd na chatę :D

Cowboy

Nie wszyscy mają talent... ale niektórzy mocno się nudzą :D.
Oto moje Mrroczne dzieło "artystyczne":

"The Bat-Man swiftly picks up the paper that the...
murderer stole from Steven Crane's safe..."

RafBat

Czy to są "dzieła" zajebiste? No oczywiście.... ekhm, że nie gwarantuje ;)
Ło holender, teraz zauważyłem, że jednak nie udało mi się umieścić nawet jednego skanu. Może opisze etapy "moich starań o umieszczenie rysunków" w tym temacie -"klikam" na ikonę "umieść obrazek" i wklepuje adres linka między te [img] (...wiem, kompromituje się coraz bardziej moim fachowym językiem), no efekt był taki, że nic się nie pojawiło (nawet sam link) w poście.
Prosiłbym o łopatologiczne wytłumaczenie takiemu "geniuszowi" jak ja co robię źle i co trzeba zrobić żeby z pozytywnym skutkiem w końcu umieścić tu swoje pracę.
Jeszcze raz z góry dziękuje za odpowiedź.

Cowboy

Wiesz, jak jest to [img]...
Po między to wklepujesz bezpośredni link do twojego fanartu.

RafBat

sorry, że umieszczam jeden post pod drugim, ale jeszcze raz podejmę próbę umieszczenia tu swojego rysunku (jeśli się w końcu uda to postaram się dorzucić tu kolejne- tylko niech ktoś "przedzieli" moje posty, nie chce się narażać z tymi wiadomościami jednej po drugiej...).
A oto mój pierwszy rysunek:

Cowboy

Ciekawa praca, nie powiem :).