Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

TAS/TNBA

Zaczęty przez Hunter, 02 Luty 2008, 11:53:54

Adamu!

Kto wie, moze to i lepiej? Niechaj Batman pozostanie postacią elitarną, niedostepna dla pospolitych mas. ;)

nsmcny

Witam

gdzie moge kupic dvd z odcinkami TNBA????

pozdrawiam! i prosze o pomoc:)
KUPIE BATMAN TNAB  NA DVD (wyłącznie orginał) !

Leon Kennedy

Z tego co sie orientuje TNBA nie zostalo jeszcze wydane na dvd. Zatem musisz sie uzbroic w cierpliwośc.

nsmcny

A ma wogóle zostac wydana? jeśli tak to kiedy :)
Gdzie zakupie (najtaniej jak to mozliwe) dvd z TASem?

pozdrawiam :)
KUPIE BATMAN TNAB  NA DVD (wyłącznie orginał) !

Leon Kennedy

Odnośnie TNBA, to nie bardzo wiem kiedy, a TAS mozesz zakupic na Allegro, albo pochod? po róznych sklepach typu Empik.

Hunter

Dezerter

Czy wydano u nas Batman & Mr. Freeze Sub Zero na DVD?(wersje VHS widzialem)

Juby

Mam na VHS, ale nic mi nie wiadomo aby kiedykolwiek ten film wyszedl na DVD.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Dezerter

Mam do posiadaczy telewizji Puls(oraz magnetowidu) ogromna prośbe. Mianowicie 04.05.2008 - o godzinie 12.30 zostanie wyemitowany film Maska Batmana(w tv Puls). Istnieje duze prawdopodobie?stwo, ze wyemitują wersje z polskim dubbingiem zrobiona na zlecenie Canal + wiele lat temu. Chcialbym przypomniec, ze Batmana w Canal + dubbingowal ten sam aktor co w Sub Zero i kilku odcinkach wydanych na VHS(podkladal tez glos w gościnnym wystąpieniu Batmana w Superman TAS emitowanym w Canal +) a nie znienawidzony(chyba nie tylko przeze mnie) Radoslaw Pazura. Interesuje mnie tylko wersja z polskim dubbingiem. Wersje z polskim lektorem posiadam(w postaci cyfrowej, wersja z TVP2). Gdyby jakimś cudem dali wersje dubbingowaną(nie wiem jaka jest polityka stacji) i ktoś by ja zgral prosilbym o kontakt(mam calą mase seriali związanych z gackiem w wersji polskiej i oryginalnej, nagranie z tv Puls moge przerobic na postac cyfrową)

Funky

No cóz nie bede sie rozpisywac bo juz na starym forum BC jak i forum DC pisalem co sądze o tym kapitalnym serialu. Ale tak dla przypomnienia to wlasnie ta kreskówka ropoczela moją "Bat-manie". Mroczny klimat noir, gangsterzy, muzyka to wszystko sprawilo ze salem sie fanem "Nietoperza". Kazdy mlody czy to starszy fan Batmana powinnien zapoznac sie z tym dzielem. Szkoda ze zadne po "TASIE-ie" seriale anonimowanenie nie dorastają do piet "The Animated Series'' (nawet bardzo dobry "Batman Beyond" jest gorszy) Na domiar zlego juz chyba w zadnj telewizji tego nie puszczają :( A co do "The New Batman Adevenures" milo to wspominam bo oglądalo sie w dzieci?swie, ale byla to produkcja dla mlodszych widzów i mocno odstawala poziomem od ''TAS-u".

a

To byl dopiero serial, świetna kreska, mroczny klimat i calkiem inteligentne historyjki sprawily,ze odniósl taki sukces. Cóz wiecej trzeba zeby zauroczyc widza mi sie bardzo podoba zarówno TAS jak i TNBA (dla mnie to jedno) nawet po wielu latach.

Hunter

teraz tylko grafika komputerowa <badziew> w przypadku batmana.
: 27 Lipiec  2008, 10:13:44

http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=337440&highlight=batman

Silent Dark

CytatNapiszmy do TVN zeby wyemitowali Batman TAS/TNBA w dnie powszednie a w soboty i niedziele o godzinie np. 8.00. Moznaby tez napisac do jakieś gazety aby co tydzie? lub dwa  wydawali na plytach VCD jak to bylo w przypadku spidermana. Trzeba to jakos ladnie sformulowac i zebrac podpisy np. zrobic taki dzial na forum i tam kazdy by napisal ze chce (nie wolno by bylo pisac jeśli chce sie ten pomysl skrytykowac tylko wtedy bedzie mozna tam coś napisac jezeli "podpisujesz sie" a zarazem wyrazasz chec) Podeslawlibyśmy im linka do tego dzialu i moze by podzialalo.
Warto spróbowac.Jeśli pomysl jest jeszcze aktualny ;)

Hunter

a wiec zakladamy temat
: 27 Lipiec  2008, 15:35:24

No wiec co sądzicie o tas dla mnie to klasyka
a jak bym mial oglądac inną animacje to tylko the batman

TwoFace

Witam jaka jest prawdziwa kolejnośc odcinków Batmana TAS? Ta co jest na Batcave czy na wikipedi?