Aktualności:

"Batman: Pełnia" od 10 grudnia.

Menu główne

Wasze bat-kolekcje

Zaczęty przez MR.JACK, 23 Sierpień 2009, 20:58:30

Crowridd

To dam znać, jak gdzieś znajdę w tej cenie. No problem

Lampka jest świetna - świeci, mruga i w ogóle. Kolekcja też super - powiększa się i powiększa. Tylko półki te same.

Masz jakieś Semici w stanie 10/10? Kiedyś kupiłem Przysięgę zza grobu, który ma kilka dekad, a był w takim stanie, jakbym go zamówił z Egmontu (poza zapachem). Zastanawiam się, gdzie takie komiksy przeleżały tyle czasu. Niektóre Semici też chyba takie trafiłem

Co do Millera - tak, tam jest ten ostatni zeszyt

Juby

Cytat: Crowridd w 02 Listopad  2025, 19:44:44Kolekcja też super - powiększa się i powiększa. Tylko półki te same.
Problem każdego zbieracza. Każdego z nas ;)

Cytat: Crowridd w 02 Listopad  2025, 19:44:44Masz jakieś Semici w stanie 10/10? Kiedyś kupiłem Przysięgę zza grobu, który ma kilka dekad, a był w takim stanie, jakbym go zamówił z Egmontu (poza zapachem).
Przysięgę zza grobu też kupiłem na olx w takim stanie, że ledwo widać jakiekolwiek ślady używania na okładce, a środek jakbym był pierwszą osobą, która go czyta (stoi na półce obok miękko okładkowych wydać Egmont). Co do Semiców - powiedziałbym, że większość mam w stanie bdb+, praktycznie bez skaz. Gdy je pakowałem to zaskoczyło mnie, że kilka numerów poza "żółtymi stronami" (to podobno od narażenia na światło, oryginalnie w kioskach papier offsetowy był biały, lub bliski białego) są w stanie igła (np. 5/91 i 7/91). 1/95 też mam w super stanie, z wyjątkiem brakującego plakatu w środku.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Crowridd

Możliwe, że Przysięgę mamy od tego samego dostawcy w takim razie. Ja kupiłem kilka miesięcy po Tobie (wrzucałeś tu chyba zdjęcie).

Crowridd

Od dłuższego czasu miałem duży problem ze streamingiem, tzn. z usuwaniem poszczególnych pozycji z biblioteki danej firmy. W końcu się przełamałem i zacząłem kupować animacje DC na płytach, żeby je mieć już na własność i obejrzeć w każdej chwili - nawet za 5 lat, jak najdzie mnie ochota.

No i mam już kilka pozycji - wiem, malutko ale chciałem się pochwalić i polecić każdemu, kto ma jakiś odtwarzacz płyt - warto. Każde wydanie ma jakieś ciekawe bonusy i dodatkową zawartość.

Poza animacjami jest The Batman i trylogia Arkham, ktorą kupiłem w 2020 podczas covidu. Wydaje mi się, że to był mój najlepszy zakup w tamtym czasie.