Aktualności:

"Absolute Batman, Tom 1: Zoo" od 26 sierpnia.

Menu główne

Batman. Kroniki Mrocznego Rycerza (nowa kolekcja Hachette)

Zaczęty przez Juby, 21 Kwiecień 2026, 11:40:58

MilordLuke90

Czy ktoś z was zamówił tą prenumeratę 3+1 bonusowy i nigdy jej nie dostał?
w moim przypadku tak właśnie było, zero informacji o przesyłce, dopiero gdy gdy w czerwcu sam dopytałem co z przesyłką to najpierw otrzymałem odpowiedź że z racji na duże zainteresowanie przedłuża się termin realizacji do dwóch miesięcy, myślę ok, zdarza się, wczoraj wysłałem wiadomość że to już jest niedorzeczne że po takim czasie nie ma żadnej informacji ani zamówienia to w odpowiedzi dostałem:

" Dzien dobry
Wydawca na dzień dzisiejszy wstrzymał wydawanie kolekcji, gdyż chce dokonać pewnych zmian w układzie kolekcji oraz sposobie dystrybucji. Wprowadzenie tych zmian wymaga jednak czasu, dlatego też jesteśmy zmuszeni wstrzymać wydawanie kolekcji."

Co jest jeszcze ciekawe, zauważyłem że odpowiadają na co drugą moją wiadomość, kogoś jeszcze z tu obecnych spotkało coś takiego?

Q

Cztery tomy, które trafiły do sprzedaży były tylko testem kolekcji. Zamówienie prenumeraty oznaczało rezerwację prenumeraty. Ta będzie realizowana dopiero po oficjalnym starcie kolekcji, a ten nie został jeszcze ogłoszony.

Niestety informacje podawane przez Hachette oraz BOK mogły wprowadzać w błąd, a same ich odpowiedzi wyglądające jak formułki niekoniecznie odpowiadające rzeczywistości.

Kiedy kolekcja oficjalnie wystartuje, wtedy też prenumeratorzy zaczną otrzymywać przesyłki.
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)