Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Fotki i filmiki z "TDK"

Zaczęty przez Q, 21 Styczeń 2008, 20:50:58

Crane

Czy mi sie wydaje czy ten temat sluzy do zamieszczania OFICJALNYCH zdjec? Na taki crap jak ta wycinanka zrobiona w 5 minut jest inne miejsce.

Cytat: BAT MAN w 12 Wrzesień  2008, 15:31:58Ale tej fotki nie wrzucono do galerii mimo, ze jest juz stara.
W swoim czasie na pewno zostanie dodana (dzieki za tysieczne przypomnienie, ze galeria na BC nie jest regularnie zupelniania), ale na pewno nie w tej formie. Wszystkie fotki zamieszczone przez Dawida zostaly brutalnie poobcinane.

Whatever doesn't kill you simply makes you... stranger.

Dawid

HA! HA! HA! WHY SO SERIOUS?! HA! HA!

Hydro

Z tego powyzszego zdjecia Batman jest wyciety z kolorowanki? :P
: 14 Wrzesie?  2008, 20:36:23

Crane - moze i zwykla wycinanka, ale jest tu zbiór charakterystycznych min Jokera. I mimo ze jest to zrobione w 5 czy wiecej minut, efekt nie jest za przeproszeniem do dupy. Ale cóz... inny gust.
It's a funny world we live in.

Dawid

nie wiem w kazdym razie nawet niezle sie prezentuje!

Crane

Dawid, te fotki to totalna STAROc (pomijając fajny art z Jokerem - tylko co to robi w tym temacie???) a plakat w "giga rozdzielczości" (cokolwiek to znaczy) byl dostepny w takim rozmiarze juz pierwszego dnia gdy sie pojawil i jest tam do dziś http://media.whysoserious.com/stupidbats.jpg

Hydro - efekt jak najbardziej w porządku (w ko?cu to cholerny Ledgoker), ocenilem tylko poziom techniczny ;)

Funky

Ja jestem ciekaw czy Warner Bros wypuści oficjalną fotke Dwie-Twarze. No i czekam na zdjecia promocyjne które wyciekly do internetu jakoś zimą. Oczywiście w duzej rozdzielczości ;)

Crane

Oj chyba sie nie doczekamy fotki TF. Obym sie mylil, bo jeśli nie, to zostaną nam screeny z Blu-raya :)

Jakie fotki wyciekly zimą?

Funky

Takie na bialym tle mamy tam Batmana z wyciągnietą jedną reka i Jokera jak pokazuje karty (Warner juz oficjalnie ją pokazal) Ale tez czekam na dwie które nie zostaly jeszcze oficjalnie opublikowane jak Joker lekko sie nachyla oraz jak stoi na jednej nodze :P Przypominam ze mowa tutaj o zdjeciach promocyjnych. :)

Crane

Aaaaaaa faktycznie, zupelnie o nich zapomnialem. Mam cichą nadzieje ze osoba która od jakiegoś czasu udostepnia te wszystkie zdjecia ma je i niedlugo je zobaczymy.

Man-Bat

Tez czekam na zdjecie promocyjne TF :D
Nie to, kim jestem w środku  ale to co robię określa mnie

Dawid

Mihcim

Moim zdaniem beda fotki z Two Facem ale dlugo po premierze
Obym sie mylil

Dawid

Mr.G

Dwie ciekawe fotki w dobrej jakości z recenzji: