Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Fotki i filmiki z "TDK"

Zaczęty przez Q, 21 Styczeń 2008, 20:50:58

Funky

Batman na tych skanach wygląda świetnie i jest to najlepsze zdjecie od czasu pierwszej oficjalnej fotki nowego kostiumu.

Mel

Ta rozwiana pelerynka...W ko?cu jakoś wygląda majestatycznie :D

Sammy

This city deserves a better class of criminal....And I'm gonna give it to them. You'll see...I'll show ya.

Grim Knight

Czemu ten Joker w takich bladych barwach tutaj figuruje? :D
"Okrutny ?wiat... Nabi?e? bro?. U?pi?e? go, dziurawi?c skro?. To nie jest zemsta, bracie od ko?yski. To moja praca- zabójcy. Artysty."

Mel

Moze to zamierzony efekt twórców? ;D Co ty na to?

Sammy

buahahahahah coz za mądre pytania, nie ma co...moze przeanalizujcie jeszcze odcie? jego skarpetek, twardośc podeszwy w lewym bucie, ilośc makijazu na jeden milimetr kwadratowy twarzy albo fi duzego palca u nogi..::)
Posted on: 24 Czerwiec  2008, 00:12:22

Jako, ze na glownej juz zadebiutowj kolejny (chyba najswiezszy 6 spot jezeli chodzi o materialy w nim ukazane) chcialbym z przykroscia oznajmic, ze znowu pan J. mnie rozlozyl na lopatki "very poor choice of word" , "love this job"... this spots make my day ;D
This city deserves a better class of criminal....And I'm gonna give it to them. You'll see...I'll show ya.

Funky

JA CHCe jeszcze dzisiaj iśc na ten film :D Heath po prostu byl Jokerem... A siódmy TV spot tylko zaostrzyl mój apetyt na rozmowe Batmana z Jokerem w sali przeslucha?.

Maxie Zeus

Joker, wypowiadając kwestie ''Ohh... very poor choice of words!'' przypomina mi Nicholson, szczególnie jeśli chodzi o mimike twarzy.

Mel

Sammy...Chyba nie wyczuleś ironii ;D

Co do spotów...Owszem ciesze sie, ze są nowe materialy, ale jeszcze nie na tyle dobre aby mogly mnie przekonac do Ledgokera...W niektórych momentach wygląda jak troll, a teksty wraz z mimiką są nazbyt wymuszone.
Cóz...Trza przyznac, ze przynajmniej jego gra świetnie wspólgra z wybuchami ;D

Funky

Co do spotów to uwazam ze Mel nie ma racji.

Dominic

Mel nie bąd? tak surowa dla nowego Jokera. Dla mnie Joker jest bombowy, co nowe materialy pojawiają sie z nim to coraz bardziej moje podekscytowanie, ba podniecenie rośnie. Ten joker dla mnie jest wspanialy, ja pewnie patrze z innej perspektywy i ty pewnie tez, ale mam nadzieje, ze po premierze filmu Joker równiez dla ciebie bedzie super ;).

adam

Coś mi sie tu nie podoba - spójrzcie na TV Spot 8 - scena "why you're so serious?", a drugi zwiastun TDK. Oby nie bylo zbyt duzo dubbingu, bo w tym spocie marnie to wyszlo...

Mel

Jaki Dubbing? Chyba raczej kilka róznie nakreconych scen ;D

Sammy

to nie jest dubbing tylko inna wersja tej samej kwestii tak samo jak w przypadku good evening ladies and gentlemans...pewnie w filmie wykorzystaja jedna z nich a w materialach dodatkowych zobaczymy wszystkie wersje roznych scen i nagran...

Funky

Dziewiąty spot równiez bardzo mi sie spodobal szczególnie teksty Jokera mówi to w sposób nie tylko psychopaty ale czlowieka doszczetnie zlego. Który jedynie chce niszczyc i sprawiac ból innym, ufff naprawde po tych króciutkich TV soptach jestem pod ogromnym wrazeniem Heatha a ciekawe co bedzie kiedy zobacze caly film? :D