Aktualności:

"Batman: H2SH" od 15 września.

Menu główne

The Batman Part II

Zaczęty przez LelekPL, 31 Styczeń 2023, 18:48:45

Leon Kennedy

Jest na to spora szansa  ;D Jak widać.  Fajnie, że kręcenie idzie im teraz sprawnie. Czekamy na trailer, ale że do premiery kupa czasu, to pewnie jeszcze sobie poczekamy...

Crowridd

Ech... Jest krew. Żółty pas?

The_Hood

Crowridd

O cholera 🙏🙏🙏 Tego się nie spodziewałem

Silent Dark

Kolejne klimatyczne zdjęcie z planu

Cap

Crowridd

Rzeczywiście, za ładne są tu niektóre zdjęcia, jak na ten etap kręcenia filmu.

Batmana na Batmobilu sam na szybkości wrzuciłem jakieś 2 tygodnie temu i po chwili usunąłem - za dobrze to wyglądało.

Leon Kennedy

Ja to już przestaje miejscami to rozróżniać i ciągle wydaje mi się, że to powyższe zdjęcie z Gackiem na wozie jest prawdziwe 😝

BatSSy

,,Bohaterem może być każdy"

Leon Kennedy

Coś czuję, że szansa na to robi się co raz większa... Zwłaszcza na ewentualną trójkę jako główne zagrożenie. A tutaj tylko ich konkretnie zaznaczyć.

Crowridd

Im bliżej premiery, tym więcej pytań. Dziś widziałem zdjęcie z planu - chyba ta sama scena - koleś w bluzie z symbolem Anarky.

Cap

https://x.com/mattreevesla/status/2101304010649055555?

To będzie nawet piękniejszy film od pierwszego. Szczęśliwego dnia Batman, życzę wszystkim!

The_Hood

Stwierdzasz tak po tym zdjęciu? Bez spiny oczywiście :) i życzę żeby był super Batman na to czekanie całe tej hehe...

Leon Kennedy

Od strony wizualnej jestem pewny, że dostaniemy majstersztyk, oby fabuła była równie udana. Aktorsko też nie ma co się obawiać 😉