Aktualności:

Batman: Miasto szaleństwa" od 15 lipca.

Menu główne

The Batman Part II

Zaczęty przez LelekPL, 31 Styczeń 2023, 18:48:45

newtime

Każda trauma jest inna i każdy człowiek jest inny  oraz  każdy przeżywa ją w inny sposób. Jedna osoba się ogarnie kilka tygodnie po śmierci małżonka, ktoś będzie w depresji po rozwodzie przez lata. Nie ma sensu tego porównywać.

Juby

Cytat: Silent Dark w Dzisiaj o 08:41:11Ale milionerów po rozwodzie pewnie nie znasz dużo? A trochę to zmienia przy całej procedurze.
James Cameron - uważany za największego perfekcjonistę w Hollywood, który latami dopieszcza swoje widowiska - w 1989 rozwodził się z Gale Ann Hard, a mimo to w międzyczasie trzasnął z nią Otchłań, bo uważał że nie ma lepszego producenta w Hollywood. W 1991 kończył pracę nad T2, w przerwach pomagał swojej żonie, Kathrine Bigelow, przy Point Break i w międzyczasie się z nią rozwodził 8)

Ale jest jak piszecie, każdy przypadek jest inny, każda sytuacja jest inna, każda osoba przeżywa inaczej. Dla 99,99% ludzi miałbym odrobinę zrozumienia. Dla jednego nie... Szczególnie, że obok czekał drugi scenarzysta, który mógł pisać sam. Żadne tłumaczenie nie nada temu sensu.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Cap

Ja nie rozumiem dlaczego ty bierzesz to wszystko tak bardzo do siebie? Zadeklarowałeś się, że nie będziesz tego filmu wspierać, co na razie ci nie wychodzi najlepiej bo cały czas o nim mówisz.

Jakby Reeves chciał aby ludzie wiedzieli co się z nim czy jego rodziną działo przez ostatnie parę lat, to by się tym podzielił. Ale tego nie zrobił, więc to nie jest nasza sprawa. I to jak bardzo nienawidzisz tego człowieka, jest naprawdę już żenujące. Z tego co wiem, to on ci nie zrobił. Tu nie chodzi o to, że narzekasz o to ile ten film powstaje, bo to jest kompletnie twoje prawo mów o tym ile chcese, ale to gadanie o Reeves'ie jest po prostu smutne.

,,Dla 99,99% ludzi miałbym odrobinę zrozumienia" czy ty się słyszysz?

Anyway, będę akurat jechał do Glasgow za parę tygodni, więc zrobię tyle zdjęć z planu ile mi się uda, i napewno się nimi z wami podzielę.

Crowridd

Cytat: Cap w Dzisiaj o 17:01:16Anyway, będę akurat jechał do Glasgow za parę tygodni, więc zrobię tyle zdjęć z planu ile mi się uda, i napewno się nimi z wami podzielę.

O cholera - koniecznie - czekamy. Trzymam kciuki