Aktualności:

Batman: Miasto szaleństwa" od 15 lipca.

Menu główne

The Batman Part II

Zaczęty przez LelekPL, 31 Styczeń 2023, 18:48:45

Juby

Tak, tak. To wina J.J. Abramsa. Pijarowe pitolenie żeby ludzie nie wieszali psów na Mattusiu, a ja już wam pisałem wielokrotnie, że obecna poprzednia data premiery nie ma szans się utrzymać przy jego tempie pracy. I miałem rację, bo jeżeli by się miał wyrobić to jego film by został na październik, a ten J.J. Abramsa zaklepaliby na 2028 :)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Cap

Ale mówimy o filmie jaki Abrams dla Warnera. Jeżeli nie jest to jego wina, to nie miałoby by sensu żeby wieszali psy na nim. Ale w sumie, nie ma jakoś sensu cię przekonywać z tym jak wielka jest twoja nienawiść do Reeves'a.

Juby

Wiem o czym mówimy. I wiem że to nie jest prawdziwy powód. Napisałem powyżej dlaczego. Jest nawet potwierdzenie tego o czym piszę na Deadline:

Cytat: DeadlineThe Batman Part II's start of production was delayed five months, and the new date allows Reeves additional time in post-production.

Na tym ujęciu, które wrzucił Reeves strój Pattinsona wygląda identycznie jak w części pierwszej. Niczego nie poprawili, niestety.

No cóż. Ze swojej strony mogę tylko dodać, że choć na ogół potępiam takie zachowanie i zdarzyło mi się nawet wyrzucać za to z grona znajomych na filmwebie, to dla The Batman Part II zrobię wyjątek i jak tylko minie data premiery / będzie możliwość wystawiania ocen, film dostaje 1/10 bez oglądania. Matt Reeves niech spierdala i nigdy nie dotyka niczego, czego jestem fanem. Tyle w tym temacie.

edit;
Na innym amerykańskim forum 18 czerwca napisałem, że uważam, że film będzie przesunięty na marzec 2028 i uargumentowałem to tempem pracy Matta Reevesa, wyliczając kiedy zaczął zdjęcia, do kiedy najpewniej potrwają (patrząc na to, ile kręcił część pierwszą), ile ma czasu na post-produkcję, a jak to wypada na tle jego poprzednich filmów. Userzy wtedy mnie wyśmiali, a dzisiaj posypują głowę popiołem, jedna osoba bezpośrednio mnie przeprosiła i napisała, że miałem rację. A jebanie po Reevesie i wyśmiewanie tego sequela trwa w najlepsze ;D
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Cap

I to jest twoim zdaniem dojrzałe zachowanie?

Juby

Ta produkcja do żart dekady. Czemu więc miałbym traktować ją dojrzale? :)

Czytam sobie komentarze na zagranicznych stronach i forach, i cieszy mnie, że nikt nie łyknął argumentu o nowym filmie J.J. Abramsa. Bo niby czemu Warner uznałby, że akurat ta jedyna data będzie dla niego odpowiednia? Czemu przez to opóźniać już o dwa lata opóźniany film? Nie ma w tym za grosz logiki.

#ReleaseTheSchumacherCut

Q

Czyli szybciej na ekranie zobaczymy drugiego Supermana od Gunna niż Batmana, od Reevsa.

Nie wykluczone, że jeśli pojawią się niesprzyjające okoliczności, to będą kolejne przesuniecie daty. A może ktoś wpadnie na pomysły, że filmowe Batmana powinny powrócić do czerwcowej daty premiery...
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Juby

Cytat: Q w Dzisiaj o 17:26:01Czyli szybciej na ekranie zobaczymy drugiego Supermana od Gunna niż Batmana, od Reevsa.
To akurat było wiadome od wielu miesięcy.

6 lat na realizację jednego sequela! 11 lat od objęcia stanowiska reżysera nowego Batmana!!

#ReleaseTheSchumacherCut

BatSSy

Ja to trochę porównuję do Rockstara i premiery GTA6 😅 Ludzie/cały świat pomimo licznych obsuw i tak czekają na tę grę i wierzę w to, że tak jak GTA 6, The Batman II będzie wielkim sukcesem 🤷🏽�♂️😎
,,Bohaterem może być każdy"

LelekPL

Woland

Cytat: Cap w Dzisiaj o 16:57:36I to jest twoim zdaniem dojrzałe zachowanie?

Batkejwowy ,,Fanatyk wędkarstwa" na naszych oczach ;)

Cytat: Juby w Dzisiaj o 16:33:33No cóż. Ze swojej strony mogę tylko dodać, że choć na ogół potępiam takie zachowanie i zdarzyło mi się nawet wyrzucać za to z grona znajomych na filmwebie, to dla The Batman Part II zrobię wyjątek i jak tylko minie data premiery / będzie możliwość wystawiania ocen, film dostaje 1/10 bez oglądania. Matt Reeves niech spierdala i nigdy nie dotyka niczego, czego jestem fanem. Tyle w tym temacie.

Mam nadzieję, że jeszcze przesuną, abyś mógł eksplodować ;)

Nie wiedziałem, że filmy to usługa Allegro, gdzie liczy się też czas dostawy itd.

Cytat: BatSSy w Dzisiaj o 17:29:55Ja to trochę porównuję do Rockstara i premiery GTA6 😅 Ludzie/cały świat pomimo licznych obsuw i tak czekają na tę grę i wierzę w to, że tak jak GTA 6, The Batman II będzie wielkim sukcesem 🤷🏽�♂️😎

Niestety nie będzie. Juby daje 1/10, to koniec tego filmu. Będą musieli anulować jak Batgirl.

They don't know what you're doing. Babe, it must be art

Silent Dark

Szkoda że opóźnienia Part Two blokują drogę do tworzenia Brave and the Bold. Dla mnie, ważniejszego bat-filmu niż sequel Reevesa. O ile rozumiem trudności prac, poślizgi, to fakt że mają one też wpływ na film Muschettiego, trochę frustruje. Gunn mógłby ruszyć już z tym Batmanem i nie patrzeć na Reevesa, bo nigdy z nim nie wystartuje, a DCU potrzebuje w końcu fundamentów uniwersum poza Supermanem.

BatSSy

Cytat: Silent Dark w Dzisiaj o 18:32:27Szkoda że opóźnienia Part Two blokują drogę do tworzenia Brave and the Bold. Dla mnie, ważniejszego bat-filmu niż sequel Reevesa. O ile rozumiem trudności prac, poślizgi, to fakt że mają one też wpływ na film Muschettiego, trochę frustruje. Gunn mógłby ruszyć już z tym Batmanem i nie patrzeć na Reevesa, bo nigdy z nim nie wystartuje, a DCU potrzebuje w końcu fundamentów uniwersum poza Supermanem.

A może coś już knują? Może Batman DCU pojawi się w MoT albo jakieś cameo w Clayface przy takim obrocie spraw? Pożyjemy, zobaczymy.
Nie ma co Panowie (i Panie?) dramatyzować.
Życie jest piękne, mamy teaser na otarcie łez 🥲🔥 w końcu się doczekamy jednego i drugiego nietoperza 😊 Cierpliwości, będzie dobrze! 🦇
,,Bohaterem może być każdy"

Juby

Cytat: Woland w Dzisiaj o 18:15:23Nie wiedziałem, że filmy to usługa Allegro, gdzie liczy się też czas dostawy itd.
No to już wiesz. Tak jest od dekad.

Cytat: Woland w Dzisiaj o 18:15:23Będą musieli anulować jak Batgirl.
Trzymam kciuki za taki rozwój wydarzeń.

Cytat: BatSSy w Dzisiaj o 19:05:57końcu się doczekamy jednego i drugiego nietoperza 😊 Cierpliwości, będzie dobrze! 🦇
Podziwiam optymizm. Ja nie wiem czy będę jeszcze żył w 2028. Albo czy Ellison z Paramount nie wjedzie w Warnera z własnymi pomysłami i Gunn ze swoim TB&tB nie poleci do kosza w przyszłym roku.

#ReleaseTheSchumacherCut

Q

Zmieniła się długość uszu Batmana (teraz są dłuższe), co potwierdził Reeves.

https://x.com/mattreevesLA/status/2077417011819233740
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Leon Kennedy

CytatNo cóż. Ze swojej strony mogę tylko dodać, że choć na ogół potępiam takie zachowanie i zdarzyło mi się nawet wyrzucać za to z grona znajomych na filmwebie, to dla The Batman Part II zrobię wyjątek i jak tylko minie data premiery / będzie możliwość wystawiania ocen, film dostaje 1/10 bez oglądania. Matt Reeves niech spierdala i nigdy nie dotyka niczego, czego jestem fanem. Tyle w tym temacie.

🤣🤣🤣🤣🤣 Wystaw od razu 0/10, będzie ci lepiej na serduszku 🥳

CytatCytat: Woland w Dzisiaj o 18:15:23
Będą musieli anulować jak Batgirl.

Trzymam kciuki za taki rozwój wydarzeń.

Proponuję jeszcze jakąś kapliczkę wystrugać, żebyś mógł się modlić o taki obrót spraw codziennie, najlepiej trzy razy dziennie ;D

CytatZmieniła się długość uszu Batmana (teraz są dłuższe), co potwierdził Reeves.

Im dłuższe tym lepsze!

Sama obsuwa wkurza i to niemiłosiernie!!!