Aktualności:

"Batman: Pełnia" od 10 grudnia.

Menu główne

The Batman Part II

Zaczęty przez LelekPL, 31 Styczeń 2023, 18:48:45

Woland

Cytat: Juby w 06 Grudzień  2025, 19:13:39Drugi raz drugi film o Batmanie od tego samego reżysera będzie miał zmienionego scenografa i operatora. Poprzednio tak się stało przy Batman Returns Tima Burtona trzy i pół dekady temu. A to niekoniecznie koniec zmian, bo nie wiemy jeszcze kto będzie kompozytorem "Partu II".

Popatrz na to z innej strony: dzięki tym zmianom możemy być świadkami wciągających dyskusji na forum

Cytat: Miss_Quinn w 06 Grudzień  2025, 17:39:00Ciekawy wybór castingowy, ale jakoś nie potrafię sobie jej wyobrazić jako Poison Ivy. Bo owszem by Scarlett pasowała, ale też tutaj jest zgrzyt że znowu by grała rudowłosą postać. Ale też jako Harley mi nie pasuje, bo jest zbyt " spokojna". Jakbym miała strzelać z takich postaci, które nie koniecznie mogą być czarnym bohaterem( nadal są to tylko domysły) to był strzelała Leslie Thompkins- wiekowo jako młodsza wersja by pasowała. Plus też ta postać nie pojawiła się w filmie o ile mnie tutaj pamięć nie myli a była tylko w serialach.

To może jako Andreę?

They don't know what you're doing. Babe, it must be art

newtime

Większość castingów jest typowane przez rude włosy, których Scarlett od paru dobrych lat już nie nosi, także jej wdowa przeszła na blond :)  Obstawiam że to będzie kolejna partnerka batmana niż przeciwniczka. Może Vicky Vale? Albo Batwoman? W końcu nigdy nie pojawiła się na dużym ekranie 

Miss_Quinn

Cytat: Woland w 06 Grudzień  2025, 22:22:54To może jako Andreę?

W sumie by pasowała
Cytat: newtime w 07 Grudzień  2025, 13:34:50Większość castingów jest typowane przez rude włosy, których Scarlett od paru dobrych lat już nie nosi, także jej wdowa przeszła na blond :)  Obstawiam że to będzie kolejna partnerka batmana niż przeciwniczka. Może Vicky Vale? Albo Batwoman? W końcu nigdy nie pojawiła się na dużym ekranie 
W sumie Vicky Vale też by pasowała, bo jednak ostatni raz pojawiła się w Batman z 1989 roku. Batwoman raczej średnio, bo tutaj by bardziej pasowała jednak młodsza aktorka + byłaby to kolejna rola, gdzie Scarlett farbuje włosy na rudo.
"Tak to jest, kiedy do czegoś dążysz.Łatwo stracić szerszą perspektywę'

newtime

Scarlett jest tylko 3 lata starsza od Pattisona. W komiksach te postacie zawsze były zbliżone do siebie wiekowo, wiec według mnie by pasowała. W sumie chciałbym żeby to był ktoś kompletnie z kapelusza jakaś Roxy Rocket czy coś ;D   

Q

Zbliżony wiek, sugeruje, że może to być "love interest", albo nawet przyjaciółka z dzieciństwa. Wtedy pasowałaby Andrea.

Scarlett powinna sobie poradzić z każdą rolą, więc jeśli casting się potwierdzi, to nie powinno być problemów.

Może też jak w przypadku filmów Nolana, będzie to postać stworzona specjalnie na potrzeby filmu?

Ze względu plotki o Jeremiahu Arkhamu pojawią się także spekulacje, że Scarlett może zagrać Astrid Arkham.
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Leon Kennedy

CytatZamiast naekranie odwiedzaj BatCave, gdzie news na ten temat był 6h wcześniej ;)

Na główną stronę niestety od dawna bardzo rzadko zaglądam, muszę to zmienić!

PS: Jako Andrea pasuje 😃

Johnny Napalm

Jakoś nie przepadam za Scarlett Johansson. Nie jest to według mnie w ogóle dobra aktorka. Niby Vicky Cristina Barcelona mnie kiedyś zainteresowała, ale tak naprawdę to jestem sobie w stanie wyobrazić wiele innych bardziej utalentowanych aktorek w filmach, gdzie ona występowała. Ale wiadomo, teraz to już jest marka, samo nazwisko. I chyba o to tu chodzi. Trzeba ratować ten projekt właśnie tym, bo wiele osób chyba już powoli zapomniało, że The Batman jest dalej kontynuowany.

Love interest... no, to chyba oczywiste, że po to akurat Scarlett Johansson tu wybrano.
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

Q

Według plotek rolę złoczyńcy zaproponowano również znanemu aktorowi. Więc najwyraźniej zależy im na znanych nazwiskach by przypomnieć o kontynuacji.
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)