Aktualności:

"Batman: Pełnia" od 10 grudnia.

Menu główne

The Batman Part II

Zaczęty przez LelekPL, 31 Styczeń 2023, 18:48:45

Woland

Wolno czy nie wolno, jest tylko kwestią czasu, kiedy szambo dla Matta Reevesa znowu wybije ;) 

They don't know what you're doing. Babe, it must be art

Leon Kennedy

https://naekranie.pl/aktualnosci/batman-2-scarlett-johansson-obsada-1764830528

Jeśli to się potwierdzi, to dla mnie może zagrać, byle kogo  ;D 

PS: Ponoć Catwoman ma nie powrócić w tej części, szkoda.

Q

Interesujący wybór. Widać, że celują w znane nazwisko. Plotki mówią, że może to być rola "Love Interest", która okaże się następnie przeciwniczką bohatera.

Ważne, że widać, że prace nad filmem ruszyły i może uda im się rozbudzić po tej długiej przerwie zainteresowanie.
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

MJ

Jak obstawiacie kogo zagra Scarlet? Szczerze mówiąc, jakoś nie czuje jej w uniwersum Batmana, niezbyt nadaje się na Talie. Poison Ivy też niespecjalnie, Lady Shiva tym bardziej nie, zielonego pojęcia nie mam kim mogłaby być.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Q

Andrea Beaumont? Zawsze mogę też zrobić kobiecą wersję Thomasa Elliota.

Silent Dark

Główkuję od wczoraj, i jeśli nie Poison Ivy, to naprawdę ciężko kogoś dopasować. Wątpie w Phantasm - miała symboliczną rolę w komiksach (do których trafiła dopiero kilkadziesiąt lat po animowanym filmie, w którym debiutowała). Pozostają jeszcze żeńskie odpowiedniki klasycznych villainów - Brzuchomówca i Clayface np., mieli w komiksach swoje kobiece następczynie. Moim marzeniem byłaby właśnie Pamela Isley.

Ale co ja piszę jak stary chłop... ;) Dziś w adaptacjach panuje większa kreatywność, więc niewykluczone że Reeves zrobi swój gender-swap, jak Pingwinka w animowanym Caped Crusader. Jestem otwarty, jeśli zrobią to dobrze, pytanie tylko co chcą zrobić. Byleby to nie była znowu Talia al Ghul.

MJ

Ja z kolei nie trawię gender swap, bardzo rzadko to wychodzi dobrze. Z kolei Andrea nawet by mi pasowała w jej wykonaniu. Zacząłem dziś czytać "Batman: Uśmiechnięte ryby i inne opowieści" i pomyślałem sobie że może Silver St.Claud?
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Silent Dark

Niby Johanson miałaby grać głównego przeciwnika.

Q

Podobno pierwszym wyborem Matta była Emma Stone i dopiero jak odmówiła, o rolę postanowiła ubiegać się Scarlett.

Z innych plotek. W filmie ma podobno pojawić się postać Jeremiaha Arkham.

MJ

Moja dziewczyna podpowiedziała że może chodzi o Harley? Jeśli jest Jeremiah, może więcej będzie działo się w Arkham, Emma Stone pasowałaby na to idealnie, szkoda. Ale Scarlet w okularkach i koku też widzę w tej roli.

Woland

Zatrzymanie produkcji serialu o Arkham ma teraz uzasadnienie.

Tymczasem NETFLIX kupuje filmową część Warnera.

They don't know what you're doing. Babe, it must be art